SKUPA IGRAČKA POZNATOG DIZAJNERA (79): Nakon kraha braka sa ŽENAMA, čuveni kreator ljubi 45 GODINA MLAĐEG muškarca! (FOTO)
Foto: Profimedia

NISU ZVANIČNO PRIZNALI VEZU

SKUPA IGRAČKA POZNATOG DIZAJNERA (79): Nakon kraha braka sa ŽENAMA, čuveni kreator ljubi 45 GODINA MLAĐEG muškarca! (FOTO)

Pop kultura -

Dizajner Kelvin Klajn iza sebe ima dva propala braka sa ženama, a onda je počeo da se zaljubljubljuje u znatno mlađe muškarce.

Modni dizajner Kelvin Klajn (79) prošetao je Beverli Hillsom sa svojim 33-godišnjim dečkom Kevinom Bejkerom.

Kelvin Klajn
foto: Profimedia

Ovo je bilo retko pojavljivanje dugogodišnjeg para koji je sunčani dan iskoristio za ručak, a u crnim trenirkama pokušali su da ne privlače pažnju. Ipak, to je bilo nemoguće. Zanimljivo, par nikada nije zvanično priznao vezu, no zna se da su zajedno već godinama, prenosi "Story.hr".

Prvo pojavljivanje u javnosti imali su 2016. godine kada su prošetali crvenim tepihom, a odmah tada je njihova ljubav naišla na osude zbog velike razlike u godinama. Kevin je odmah proglašen 'muškom sponzorušom', a Klajnovo bogatstvo procjenjuje se na 700 miliona dolara.

Kelvin Klajn
foto: Profimedia

Iako i sadašnji partner slavnog dizajnera i te kako zanima javnost, manje je poznato da je od 1964. do 1974. bio u braku s TV producentkinjom Marsi Klajn sa kojom je dobio ćerku. Dizajner se 1986. godine venčao sa asistentkinjom Keli Rektor, ali se par razveo 2006. godine.

A onda je u njegov život ušao 48 godina mlađi Nik Gruber s kojim je prekinuo u 2012. godine nakon dve godine veze. On je kasnije šokirao javnost javnim priznanjem da uopšte nije gej.

Kelvin Klajn
foto: Profimedia

- Nisam gej, ali ne verujem u etiketiranje, verujem u ljubav - rekao je jednom prilikom, a onda istakao kako je on bio prvi muškarac u kog se dizajner zaljubio. Sebe je nazvao Romeom te poručio kako je mogao da ima svakog muškarca ili ženu koju je poželeo, jer je nešto u njemu privlačilo oba pola.

Kasnije se javio izvesni Džon Luciano, takođe stariji muškarac koji je tvrdio kako je s Nikom bio u vezi 9 meseci te da su ostali prijatelji. On tvrdi da je sve što Nik kaže je čista laž te da je bio "najlošiji ljubavnik kojeg je ikada imao".

Ipak, čini se kako je slavni dizajner brzo našao utehu u drugom "toy boy-u". Ljubav ili ne, to znaju samo oni.

Kelvin Klajn
foto: Profimedia

Kurir.rs/A.A./story.hr

Bonus video:

03:39

DVA POSLA U JEDNOM PROJEKTU: Biljana Tipsarević biće modni dizajner u seriji Dinastija, a imaće i jednu zapaženu ulogu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja