DEČKO JE POLIO KISELINOM I UNAKAZIO JU JE! Ostala je slepa na jedno oko, a 2 godine kasnije pristala da se uda za tog MONSTRUMA!
Foto: Printscreen/Youtube

NEVEROVATNO

DEČKO JE POLIO KISELINOM I UNAKAZIO JU JE! Ostala je slepa na jedno oko, a 2 godine kasnije pristala da se uda za tog MONSTRUMA!

Žena -

Mlada Turkinja Berfin Ozek (20) se udala za čoveka koji joj je polio lice i oči kiselinom i ostavio je zauvek, piše getindianews.

Berfin Ozek
foto: Printscreen/Youtube

Ćazim Ozan Seltik (23) time joj je između ostalog i trajno narušio u vid, a sve se desilo u toku jedne njihove svađe. Posledica je da je Berfin na jedno oko potpuno slepa, dok na drugo oko vidi oko 30 odsto.

Oni u trenutku napada nisu bili u vezi, a on joj je pre napada rekao: "Ako ja ne mogu da te imam, neće te imati niko". Berfin je podnela prijavu protiv nasilnika, a onda je usledila poplava njegovih poruka u kojima je moli da mu oprosti. Berfin je, na opštu nevericu, povukla prijavu.

- Puno smo se dopisivali. Predala sam mu se. Jako ga volim i on voli mene - rekla je Ozek.

Nasilnik je na kraju ipak osuđen na 13 godina, ali je nakon promene zakona u vreme pandemije pušten na uslovnu slobodu. Još veće negodovanje usledilo je kada je nasilnik zaprosio Berfin, a ona pristala. Šok je doživeo i njegov otac, koji je odbio da prisustvuje svadbi održanoj ovog meseca, a isto je postupio i mladin otac, koji je iz medija saznao da mu se ćerka udaje za nasilnika.

- Borio sam se za nju godinama, očigledno uzalud - kaže otac, dok Berfin i njen suprug još uvek nisu komentarisali svoje venčanje.

Berfin Ozek
foto: Printscreen/Youtube

Kurir.rs/getindianews/M.M.

Bonus video:

02:00

BEOGRAĐANI, ČUVAJTE SE KISELE MAGLE! Pulmolog objašnjava kakve su posledice zagađenog vazduha u Beogradu (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track