PUKLA SAM 1.200 EVRA ZA HALJINU ZA NJENU SVADBU: Mlada je ubola ludilo i ovo se desilo na kraju, bila sam u ŠOKU! (VIDEO)
Foto: Printscreen/Tik Tok

au, strašno

PUKLA SAM 1.200 EVRA ZA HALJINU ZA NJENU SVADBU: Mlada je ubola ludilo i ovo se desilo na kraju, bila sam u ŠOKU! (VIDEO)

Žena -

Alena Jildiz, 21-godišnja manekenka iz Hidelberga u Nemačkoj, nedavno je podelila sa 170.000 pratilaca dva videa u kojima je podelila gorku priču o prijateljstvu koje se raspalo zbog ljubomore.

- Moja bliska prijateljica me nije pozvala na venčanje jer je mislila da izgledam predobro u haljini koju je odabrala za mene - kaže u videu.

Alena je objavila fotografije na kojima je u toj odabranoj haljini s natpisom: "Ipak sam napravila neke fenomenalne fotke u njoj."

Alena Jildiz je rekla da je trebala biti djeveruša na venčanju početkom decembra, zajedno s još pet žena, pre nego što je njena prijateljica rekla da se oseća zasenjeno Aleninim izgledom.

- Svim deverušama je odabrala ekstravagantne haljine, ali ona je imala problema samo sa mnom - rekla je.

Alena je dodala da ju je plavo-bež šljokičasta haljina koju je dizajnirala Albina Dila koštala malo više od 1200 eura, a svaka deveruša je morala sama platiti haljinu koju im je mlada odabrala. Haljina od tila imala je korset s dekolteom sirene i detaljima u obliku listova, kao i bočnim prorezom do bedra.

Manekenka je rekla da je mladi, čiji identitet nije željela otkriti, neposredno pre venčanja poslala video u kojem nosi haljinu.

- Nazvala me i rekla mi da se oseća jako nesigurno zbog toga kako izgledam u haljini, da sam previše privlačila pažnju - ispričala je u videu.

- Bila je jako ljuta zbog cele te situacije i na kraju je odlučila da više nisam pozvana na njeno vjenčanje. Nakon toga smo se posvađale jer mi nije imalo smisla to što radi, ipak je ona odabrala tu haljinu za mene - rekla je.

Alena Jildiz
foto: Printscreen/TikTok

Manekenka je dodala kako smatra da bi bilo bolje rešenje te situacije da je mlada odabrala neku drugu haljinu za nju.

U drugom videu koji ima više od milion pregleda, Alena Jildiz je objavila snimke za koje je rekla da jasno pokazuju što su joj prijatelji, uključujući mladu, slali u vezi svađe. Iako su poruke bile na nemačkom, Alena je u komentarima videa napisala jednostavne prevode.

Rekla je da joj je mladenka rekla da nije pozvana na venčanje, te da ju je druga deveruša porukom obavijestila da je mlada pod stresom i da Alena ne bi trebala očekivati od nje izvinjenje.

Alena na kraju nije bila na venčanju. Dodala je da, iako više nije prijateljica s mladom, da joj je sve to bilo jako tužno.

- Osećala sam se kao da nemam nikakvu vrednost za nju kao prijateljica - rekla je.

- Godinama smo pričale o njenom venčanju i bila sam tako srećna što je konačno pronašla ljubav svog života. Slavila sam s njom te srećne trenutke - rekla je.

Alena Jildiz
foto: Printscreen/TikTok

Dodala je da ju je mlada nazvala nakon što je videla TikTok video, te su i dalje u svađi.

Alena je dodala da je u redu da mlade postavljaju pravila za svoja venčanja, kao što je zahtev da niko drugi ne nosi belo, ali je pozvala druge žene koje se uskoro nameravaju udavati da jasno iskomuniciraju svojim prijateljima šta očekuju i žele od njih na svoj veliki dan kako bi izbegle nesuglasice poput ove.

Dodala je da osećaji konkurencije ili ljubomore služe samo stvaranju "toksičnih" odnosa.

- Lepota druge žene ne čini vašu lepotu manjom i volela bih da više ljudi to razume i da bude malo samopouzdanije - rekla Alena Jildiz je na kraju.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:15

Verila se glumica Anja Alač: Zaprošena u pozorištu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track