S*KSI KOLEGINICA ŠALJE MI BEZOBRAZNE FOTKE I UDARA ME PO ZADNJICI NA POSLU: Muškarac prihvatio sve, ali jedna stvar ga mnogo MUČI!
Foto: Profimedia

ISPOVEST

S*KSI KOLEGINICA ŠALJE MI BEZOBRAZNE FOTKE I UDARA ME PO ZADNJICI NA POSLU: Muškarac prihvatio sve, ali jedna stvar ga mnogo MUČI!

Žena -

Zabrinuti muškarac ne zna kako bi se nosio s onim što mu radi atraktivna kolegica s posla, koja mu često šalje svoje provokativne fotografije.

Anonimni muškarac odlučio je da potraži savet stručnjaka za veze.

"Ona ima 24, ja 27 i radimo zajedno tri godine. Uvek je bila prijateljski nastrojena i na početku sam joj uzvratio flert. Nisam znao da ima partnera. Kad sam saznao, povukao sam se, ali ona nije. Uvek me grli i naziva me svojim mužem s posla. Kada prođem pored njenog stola, ona me pljusne po guzi. Kada nismo na poslu, ona mi stalno šalje poruke i deli smešne videe. Nekoliko puta mi je, pijana, poslala golišave selfije. Bio bih besan da sam njen dečko", ispričao je on i dodao da ju je već pitao šta misli njen dečko, međutim ona mu je dogovorila: "Mene moj dečko ne kontroliše".

posao, par, veza, ljubav
foto: Profimedia

Zabrinutom muškarcu odgovorili su da je vrlo verovatno njegova kolegica samo želi pažnju jer da ima osećanja prema njemu, odavno bi već nešto konkretno napravila, na primer - prekinula s dečkom. Mladiću je rečeno da ipak mora odrediti neke granice te da govorom tela joj pokaže da ne podržava to što ona radi: "Ako ona i dalje ne shvati poruku,na miran joj način objasni da si srećan što ste prijatelji, ali flertovanje i slanje golišavih fotografija ipak mora prestati", odgovorili su mu.

briga, zabrinutost, muškarac
foto: Profimedia

Kurir.rs/TheSun

Bonus video:

07:08

Profesor otkriva u kojoj su vezi tromboza i korona: SRCE JE U VELIKOJ OPASNOSTI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track