KAKO DA VAM OD OVOG PIĆA ZASIJA CELA KUĆA: Mnogi vole da ga konzumiraju, ali kad vidite ŠTA SVE može da očisti, šokiraćete se
Foto: Profimedia

DA ZASIJA cela kuća

KAKO DA VAM OD OVOG PIĆA ZASIJA CELA KUĆA: Mnogi vole da ga konzumiraju, ali kad vidite ŠTA SVE može da očisti, šokiraćete se

Žena -

Pivo ima nizak nivo kiselina i savršen je za poliranje metalnih predmeta (čelični lonci, nakit...). Sipajte malo piva na ćistu tkaninu i očistite metalne predmete, a ako imate vremena možete i da ih potopiti na nekoliko minuta. Kad se osuše, iznenadiće vas njihov blistav izgled.

pivo, avg 2017
foto: EPA/TRACEY NEARMY

Pomaže i da se izvade zarđali šrafovi. Kiseline u pivu mogu da uklone rđu i samim tim da vam pomognu da izvadite šrafove sa lakoćom. Sipajte preko njih malo piva, sačekajte nekoliko minuta I na česte muke s vađenjem šrafova ćete zaboraviti.

Pivo dodaje i sjaj drvenariji. Sipajte ga na parče tkanine i istrljajte drvenu površinu kojoj the neophodan oporavak. Drvenarija u kući će izgledati kao nova!

Pivo, Meso, Saveti, Kafa, Mrlje

Isto tako, ne zaboravite da pivo tera dosadne muve i druge insekte dalje od hrane. Naspite malo piva u čašu, prekrijte je aluminijumskom folijom i izbušite na joj male rupe. Muve, koje privlači miris piva, uspeće da uđu u čašu, ali ne i da iz nje izađu. Možete da isprobate ovaj trik i sa bubašvabama.

Kurir.rs/Lena/B.M.

Bonus video:

00:23

DVOJE DECE, GAJBU PIVA I SEBE SPAKOVAO NA SKEJTBORD! Ovaj tata uništio sve izgovore da za kupovinu treba auto! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track