SMRDI NA TRULE IZNUTRICE, NE MOŽE DA SE DIŠE: Megan i Hari za vilu iskeširali 13 MILIONA, a sad se HVATAJU ZA GLAVU!
Foto: Profimedia, Shutterstock

NESNOSNO

SMRDI NA TRULE IZNUTRICE, NE MOŽE DA SE DIŠE: Megan i Hari za vilu iskeširali 13 MILIONA, a sad se HVATAJU ZA GLAVU!

Pop kultura -

Čini se da raskošno imanje princa Harija i Megan Markl u Santa Barbari, vredno 13 miliona evra, ipak nije bajkovito mesto za život, kako se činilo, nakon informacije o neprijatnom mirisu koje se širi iz obližnjeg utočišta za ptice.

Prema pisanju stranih medija, utočište "Andrée Clark", močvarno stanište sa slanom vodom koje se prostire na području od 42 hektara, zadaje glavobolju vojvodi i vojvotkinji, a reč je o jednom od najvećih utočišta za divlje životinje u Santa Barbari, gde neugodni miris nastaje zbog dugotrajne stagnacije vode.

Megan Markl, princ Hari, kuća, vila, Montesito
foto: Profimedia

Izveštaji kažu da je smrad preplavio područje u Montesitu, gde su dom pronašle brojne zvezde poput Opre Vinfri, Elen Dedženeris, Orlanda Bluma i Kejti Peri.

- Smrdi na iznutrice koje su trunule na suncu. Od toga mi se pojavi grč u želucu. Video sam mnoge stanare kako masovno zatvaraju prozore u naletu smrada - izjavio je jedan meštanin za Mirror.

Lokalni službenici kažu da bi smrad mogao da potraje do jeseni, kada su moguća poboljšanja.

Megan Markl, princ Hari, kuća, vila, Montesito
foto: Profimedia

- To se dešava kada voda dugo stoji. Neprijatni mirisi su sporadični, a ponekad dođe do pogoršanja situacije - rekao je Kameron Benson, upravitelj čistih voda u Santa Barbari.

Ovo nije prvi put da se Hari i Megan suočavaju s ovakvim problemom. U blizini njihovog doma nalazi se legalna fabrika kanabisa u Santa Barbari.

Vila Harija i Megan smeštena je vrlo blizu 20 velikih staklenika s biljkama. Meštani su dosad podneli niz pritužbi zbog neprijatnih mirisa, čime su naterali kompaniju da ugradi nove sisteme za kontrolu mirisa.

Megan Markl, Princ Hari
foto: EPA/PETER FOLEY

- Smrad je postajao sve jači. Vozio sam se putem i zasuo me užasan smrad. Nije bilo kao da sam se napušio, ali to nije ono što želite kada se vozite brzinom od 70km/h - rekao je Gregori Gandrud za Mirror.

- Morao sam da zaustavim auto. Zbog mirisa više nisam bio u stanju da razmišljam suvislo. Puno ljudi ovde pati zbog toga - dodao je.

(Kurir.rs/ L.S.)

Bonus video:

00:54

ON JE PRINC ALEKS! Upoznajte prvog antartičkog PINGVINA! Za njega su se naučnici borili punih pet godina (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track