TRIK KOJI ĆE VAŠA PILEĆA KRILCA UČINITI HRSKAVIM! Bez začina i zavrzlama, za samo dva minuta rešićete najveći kulinarski problem!
Foto: Profimedia

Preukusno!

TRIK KOJI ĆE VAŠA PILEĆA KRILCA UČINITI HRSKAVIM! Bez začina i zavrzlama, za samo dva minuta rešićete najveći kulinarski problem!

Žena -

Mnogi od nas obožavaju da jedu piletina, a kada se pripremamo za veče sa prijateljima krilca su nam uvek omiljeni izbor. Pečena pileća krilca ili bataci su najbolji ako je koža hrskava, a Muhamed Iasin, kuvar iz Čikaga koji deli svoje savete na TikTok-u, podelio je svoj pametni trik da pripremi najhrskaviju piletinu.

piletina, beli luk
foto: Profimedia

Njegov jednostavan trik brzo je postao viralan i ostavio mnoge ljude veoma impresioniranim. Ne trebaju vam nikakvi posebni sastojci ili začini, a još jedna dobra stvar u vezi sa Muhamedovim načinom pripreme piletine je da ne zahteva predug boravak u kuhinji.

Iasin savet je prilično jednostavan - odvojite nekoliko sekundi i to će osigurati da koža na butinama ili krilima bude hrskava, baš onakva kakvu želite. Ceo trik se krije u ključaloj vodi koju je potrebno preliti preko krilaca ili bataka pre pečenja u rerni. Muhamed je rekao:

- Krela voda zateže kožu piletine i čini krilca hrskavim nakon što ih ispečete.

Video sa TikTok-a prikazuje Muhameda kako sipa prokuvanu vodu na pileća krilca pre nego što ih stavi u rernu. Prema rečima ovog kuvara, ovo će obezbediti savršenu hrskavu kožu. Mohamedov video je očigledno impresionirao mnoge jer je prikupio neverovatnih 7,8 miliona lajkova, a mnogi su u komentarima izrazili oduševljenje jednostavnošću trika.

(Kurir.rs)

Bonus video:

05:06

ZDRAVA HRANA NIJE BLJUTAVA I NEUKUSNA! Manekenski kuvar Danijele Boračeve ostavlja bez daha: Poznati obožavaju OVE recepte! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track