ISPLIVAO KONSTRAKTIN SNIMAK OD PRE 13 GODINA: Niko ne veruje da je ZDRAVA UMETNICA već bila OVDE, a sve je ŠOKIRAO njen izgled!
Foto: Nemanja Nikolić

ŠOK!

ISPLIVAO KONSTRAKTIN SNIMAK OD PRE 13 GODINA: Niko ne veruje da je ZDRAVA UMETNICA već bila OVDE, a sve je ŠOKIRAO njen izgled!

Pop kultura -

Umetnica Ana Đurić Konstrakta pobrala je sve simpatije publike i članova žirija nacionalnog takmičenja “Pesme za Evroviziju”, na kom je sinoć i pobedila, a predstavljaće našu zemlju u Torinu sledeće godine.

Od trenutka kada je Konstrakta nastupila u prvoj polufinalnoj večeri ovog takmičenja, u četvrtak uveče, društvene mreže ne prestaju da burje o njenom nastupu.

Ana Đurić, Konstrakta
foto: Nemanja Nikolić

Brojni fanovi već danima kače poruke pordršeke na društvene mreže, raspituju se ko je ona i kako se uopšte pojavila na ovom takmičenju, a sada se na društvenim mrežama, našao i snimak koji nas je podsetio da se Ana Đurić već takmičila na nekadašnjoj Beoviziji.

Naime, već se pisalo da je Ana bila deo popularnog sastava "Zemlja gruva", a sada je isplivao snimak kada je ovaj bend učestvovao na "Beoviziji" 2009. godine. Oni su se tada takmičili sa pesmom “Svejedno”, ali nisu imali naročito visok plasman.

Narednih 13 godina, Konstrakta se nije previše pokazivala na javnoj sceni, a sada kada se pojavila uspela je da postigne svoj cilj, koji je očigledno već godinama bio deo njenog života.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:18

Sin Ace Lukasa pustio glas: Na svojoj svadbi zapevao čuveni hit svog oca!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track