MISLILA JE DA JE NAŠLA PRAVOG, A ONDA JOJ JE TRAŽIO JEDNU STVAR: Ovo je NAJBIZARNIJI zahtev za koji je ikad čula! Pobegla je ODMAH
Foto: Profimedia

PROPALE ILUZIJE

MISLILA JE DA JE NAŠLA PRAVOG, A ONDA JOJ JE TRAŽIO JEDNU STVAR: Ovo je NAJBIZARNIJI zahtev za koji je ikad čula! Pobegla je ODMAH

Žena -

Dejt može biti uspešan, a može biti i takav da nikad više ne poželite da upoznate nekog novog. Treća opcija je da upoznavanje krene odlično, a onda se u samo nekoliko sekundi pretvori u noćnu moru.

Baš to se dogodilo jednoj korisnici TikToka. Ova 37-godišnjakinja otišla je na dejt s muškarcem s kojim se dopisivala sedam meseci.

dejt, prvi sastanak, par, veza
foto: Profimedia

Sve je bilo odlično, skuvao je večeru, lepo su razgovarali, šalili se… Onda je on prvo rekao da mora hitno da kuhinju. To joj nije zasmetalo, ali dečko je proveo puna dva sata u čišćenju. Ona je za to vreme zaspala na kauču, a kada se probudila on je i dalje čistio. Kako prenosi "The Sun", cela noć prošla je u njegovom čišćenju i njenom čekanju da završi.

“Zamolio me i da ne češljam kosu kako ne bi morao da skuplja moje dlake, a onda sam shvatila da je zaista vreme da odem kući. Predložila sam da se drugi put nađemo na doručku.” Pristao je, stigli su u restoran, a onda je napravio scenu prilikom naručivanja hrane.

Naime, ona je htela dodatni luk i papriku uz pomfrit, a njega je to razljutilo. Otišli su još u kupovinu jer je trebalo dokupiti još nekoliko stvari, a onda joj je na kasi besramno tražio da plati njegove namirnice.

Rekla mu je da ne može platiti, otišli su kući i nisu se više nikada videli.

“Provela si noć kod stranca kojeg znaš samo s interneta, što si očekivala”, komentarisala je jedna osoba, ispod njenog vida, a drugi nisu mogli da sakriju šok zbog njegovog ponašanja.

(Kurir.rs/Večernji.hr)

Bonus video:

01:27

DAN ZALJUBLJENIH U VREME KORONA PADNDEMIJE: Umesto buketa RUŽA parovi najviše poklanjali EROTSKE igračke (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track