JEZIVE OPTUŽBE BIVŠE RADNICNE NA RAČUN KARDAŠIJANKI: Tvrdi da je od PLATE koju su joj davale jedva sastavljala KRAJ S KRAJEM
Foto: Profimedia

milionerke BILE ŠKRTE?

JEZIVE OPTUŽBE BIVŠE RADNICNE NA RAČUN KARDAŠIJANKI: Tvrdi da je od PLATE koju su joj davale jedva sastavljala KRAJ S KRAJEM

Ludi svet -

Starleta i rijaliti zvezda Kim Kardašian je u nedavnom intervjuu za "Variety" izjavila kako "danas niko ne želi da radi", u nadi da će prodrmati ljude da se trgnu.

Međutim, ova izjava kod nekih je izazvala sasvim drugačije reakcije. Povodom ovih reči, oglasila se njena bivša radnica, Džesika DeFino koja tvrdi da je za porodicu Kardšijan radila pre sedam godina.

"Bila sam urednica aplikacija za Kardašiane 2015. godine. Radila sam danima i noćima, vikendom, a mogla sam sebi priuštiti samo najjeftinije namirnice", napisala je ona na Tviteru, navodeći kako je s platom koju je dobijala od Kardašijanki jedva mogla da preživi.

Opisala je kako se više puta pretvarala da je bolesna jer nije imala para da sipa gorivo u automobil. Želela je da radi i poslove sa strane, kako bi povećala mesečni budžet, ali tvrdi da su je Kardašianke tada prekorile.

Kim Kardašijan, Endi Koen
foto: Profimedia

Popularne sestre Kim, Kloi i Kortni Kardašijan su jedne su od najpoznatijih i najbogatijih žena na svetu, a na društvenim mrežama ih prate milioni ljudi.

"Ljudi misle da samo živimo od svoje slave. Koga briga? Mi se osvrćemo samo na pozitivne kritike i ubijamo se od posla da bismo imale sve što danas imamo. Žao nam je ako mislite drugačije, ali nemamo energije boriti se s vama. Ne moramo biti pevačice, plesačice ili glumice, živimo svoj život i gle čuda - uspele smo", rekla je Kim za "Variety" i poručila kritičarima da se trgnu i da počnu da rade.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:11

KIM KARDAŠIJAN MORA DA PRESTANE: Pratioci zgroženi novim snimkom, da li je moguće da se u OVO UVUKLA?! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja