PET IDEJA ZA SAVRŠENO UREĐENU TERASU: I na malom prostoru BRZO I JEFTINO možete da stvorite FENOMENALNO MESTO ZA UŽIVANJE
Foto: Beoinfo

proleće zove

PET IDEJA ZA SAVRŠENO UREĐENU TERASU: I na malom prostoru BRZO I JEFTINO možete da stvorite FENOMENALNO MESTO ZA UŽIVANJE

Žena -

Velika je prednost ako imate terasu. Na njoj možete da uživate u cveću, da se družite, ali i osamite po potrebi, slušate cvrkut ptica, gledate ljude koji promiču, čitate knjigu...

Balkon, Terasa, Cveće
foto: Shutterstock

Proleće je stiglo, nema više čekanja, evo šta treba da učinite kako bi vaše mesto pod suncem i zvezdama sjajilo do kasno u jesen.

Dovedite sunce

Ukoliko vaša terasa nije na sunčanoj strani, ili nemate dovoljno svetlih otvora - ogledala i vedre, svetle boje će prostor učiniti većim i svetlijim.

terasa, preuređenje, raj
foto: Printscreen Youtube / EngineerYourSpace

Oplemenite prostor

Zanimljive pločice i zidne obloge mogu da oplemene prostor i upotpune enterijer, iako imate samo par komada nameštaja i poneku dragu sitnicu na terasi.

Ušuškani i srećni

Balkon, Terasa, Cveće, Uživanje, Kutak
foto: Shutterstock

Samo jedna stolica i stočić sa par biljaka i kojim ukrasom na zidu, ako je balkon mali, biće dovoljni da se osećate ušuškano i srećno u svom kutku.

Manje je veće

Uklapanjem jakih boja i svežih tonova organizovaćete prostor tako da terasa može da bude produžetak, dodatni deo dnevne, radne ili spavaće sobe.

Promenite stil

Terasa, Dekoracija

Vaša terasa može da bude uređena u potpuno drugačijem stilu od ostatka doma. Osećajte se kao da ste s gostima izašli negde na kaficu!

Kurir.rs

Bonus video:

00:58

Proleće se dočekuje cvećem

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track