SAVRŠENE USNE MOGUĆE I BEZ FILERA! Trik koji će učiniti ČUDA za žene sa tankim usnama: Treba vam samo senka i PAR MINUTA! VIDEO
Foto: Printscreen

PROBAJTE

SAVRŠENE USNE MOGUĆE I BEZ FILERA! Trik koji će učiniti ČUDA za žene sa tankim usnama: Treba vam samo senka i PAR MINUTA! VIDEO

Žena -

Šminkerka Rejčel Okul je na TikToku pokazala trik kojim može da se postigne efekat mnogo punijih usana, a sve što vam je za to potrebno je senka za oči i nekoliko minuta.

Tajna lepih usana
foto: Printscreen

Kako prenosi "The Sun", u samo dva dana sakupila je preko 455 hiljada pregleda zahvaljujući triku za punije usne. Ona je pokazala da ako želimo punije usne ne moramo da se izlažemo operacijama ili ubrizgavanju filera već je sve što nam je potrebno je samo jedna mala, ravna četkica i smeđa senka hladnih tonova.

Ona prvo malu količinu proizvoda nanosi ispod donje usne i tako stvara efekt senke, a zatim na gornju usnu i napominje da se prilikom nanošenja obavezno nasmejete. Kad ste gotovi, kaže da još malo "ispolirate" senku kako biste se rešili oštrih linija, a ako smatrate da je potrebno možete da nanesete još senke i na sredini donje usne da nacrtate malu liniju, a na gornjoj usni oblik slova V. Na kraju na usne nanosi i olovku za usta u bež boji, a završava mat ružem slične boje.

Video je oduševio brojne korisnice, a mnoge su joj u komentarima zahvalile što im je pokazala ovaj neverovatno jednostavan trik. "Isprobaću ovo odmah sutra!", "Ovo je genijalno, a tako jednostavno", "Hvala ti, ovo mi je olakšalo sve!" - neki su od komentara.

(Kurir.rs/Žena.blic)

Bonus video:

00:12

ANA KORAĆ POSTALA PLAVUŠA! Starleta odradila nos, usne, jagodice, podizala oči i ima SILIKONE, ali je ovakvu NIKO NIJE VIDEO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track