ČUVAJU GLAVU, CVEĆE I PRIVATNOST! Pravo je vreme da raširite SUNCOBRAN i spremno dočekate praznike i vrućine koje stižu!
Foto: Shutterstock

NEOPHODAN aksesoar

ČUVAJU GLAVU, CVEĆE I PRIVATNOST! Pravo je vreme da raširite SUNCOBRAN i spremno dočekate praznike i vrućine koje stižu!

Žena -

Sad ih svi zaista s velikim razlogom želimo na svojim terasama, balkonima ili u bašti.

Za Uskrs i Prvi maj meteorolozi najavljuju lepo vreme, pa sa pravom možemo da kažemo da je napokon stiglo pravo proleće.

Dan se odjednom produžio, dnevne temperature se vrte oko 20 stepeni, a biće za praznike i više, pa ćemo slobodno vreme uglavnom provoditi napolju, na svežem vazduhu.

Balkon
foto: Shutterstock

Zaštita od UV zračenja, dosadnog vetra, ali možda i od radoznalih pogleda komšija (uvek ih ima!) poslednjih dana prioritet su u svakom domu koji ima balkon, terasu ili tu sreću da kada udare vrućine može da uživa u sopstvenoj bašti.

Verujemo da ste već uveliko počeli da sređujete vaše balkone i terase, smislili kojim novim cvećem da ih obogatite ili ste ga sami zasadili i s nestrpljenjem čekate da nikne, pa je pravo vreme da razmislite i o nezaobilaznim suncobranima. Neće samo vas da zaštite (nego i cveće) od sve jačeg sunca, već će vašoj oazi podariti i neophodnu privatnost.

Balkon
foto: Shutterstock

Definitivno su suncobrani nezaobilazan detalj u uređenju ovog prostora, pa razmislite o nabavci onih koji se sklapaju. Veoma je važno i da su "kapice" izrađene od specijalnih, nepromočivih tkanina, koje mogu da se peru, pa će vaš kutak za odmor i uživanje s prijateljima uvek izgledati sveže i čisto.

Možete da odaberete jednobojne, a ako su zanimljivih boja i uzoraka, u startu će vam podići raspoloženje kad se ujutru probudite i na balkonu, terasi ili u bašti popijete prvu jutarnju kaficu. To pogotovo važi kad se umorni vratite s posla ili kad u kući završite sa svakodnevnim aktivnostima, čišćenjem, pranjem...

Čitanje Kurira i magazina Lena uz pićence; ručak ili večera ispod suncobrana će vas opustiti, a kad tome dođe vreme - zaspaćete kao jagnje.

Bašta
foto: Shutterstock

Ono što je super kad su manji suncobrani u pitanju jeste to što, kada krenete na godišnji odmor, možete samo da ih sklopite i ponesite. Poslužiće vas na moru, na plaži, ali i na planini, gde sunce isto zna da bude veoma jako.

(Kurir.rs/Lena/B.M.)

Bonus video:

00:42

KONAČNO STIŽE SUNCE: Temperatura danas do 18 stepeni, a od srede JOŠ TOPLIJE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track