ŽENE, PERETE LI OVAJ DEO LICA? Kozmetičarka okačila video i ZGROZILA SVET: Veoma je važno da ih negujete da ne biste imale PROBLEM
Foto: Profimedia

BRINETE LI O NJIMA?

ŽENE, PERETE LI OVAJ DEO LICA? Kozmetičarka okačila video i ZGROZILA SVET: Veoma je važno da ih negujete da ne biste imale PROBLEM

Žena -

Koliko god je lepo ići na kozmetičke tretmane, potrebno je to stanje održavati i kod kuće. Kozmetičarka Tenaj Mur je stoga upozorila na važnost brige o ekstenzijama trepavica.

Ova kozmetičarka je podelila video na svom TikTok profilu, gde je postao viralan sa preko tri miliona pregleda. Tenaj često deli svoje neverovatne dizajne trepavica, ali je u videu otkrila i šta se može dogoditi ako klijenti ne vode računa o svojim ekstenzijama kako treba.

trepavice
foto: Printscreen

Jedna klijentica je prvi put došla u Tenaj na kompletan tretman, nakon što je ranije nekoliko puta posetila drugu kozmetičarku. Na Tenajino zaprepašćenje, ženi su trepavice bile pune grinja zbog neadekvatnog čišćenja Tenaj je u komentarima upozorila pratioce da je ne osuđuju:

- Zato je važno da se pobrinete da vaši klijenti operu trepavice i uverite se da su im trepavice apsolutno čiste pre nego što počnete. Iako su grinje trepavica obično bezopasne i mogu pomoći da vaše trepavice budu čiste jer se hrane mrtvom kožom i masnoćom, previše njih može izazvati probleme.

Grinje trepavica su nevidljive ljudskom oku, ali mnogo mrtve kože ili peruti na dnu linije trepavica može biti znak da ih ima previše, što može izazvati iritaciju i dozvoliti infekcije.

Žene koje su pogledale snimak bile su zgrožene ovim otkrićem „Da, ovo me je nateralo da ustanem i očistim trepavice“, napisala je jedna žena. Ali Tenaj ih je uveravao da se to može izbeći ako perete trepavice jednom dnevno kako biste sprečili nakupljanje prljavštine.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:22

OVO IMAJU SAMO SOPOĆANI: Pogledajte kako nas oči svetaca prate pogledom! Čudesna je lepota i oči i SRPSKE MONA LIZE (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track