BRUS VILIS SE PRIPREMAO ZA POVLAČENJE IZ GLUME: Rasprodao IMOVINU, a za to je imao DOBAR RAZLOG! Evo koliko je zaradio
Foto: Profimedia

ZBOG BOLESTI SE POVUKAO

BRUS VILIS SE PRIPREMAO ZA POVLAČENJE IZ GLUME: Rasprodao IMOVINU, a za to je imao DOBAR RAZLOG! Evo koliko je zaradio

Pop kultura -

Slavni glumac Brus Vilis već neko vreme se pripremao za život s bolešću. Zbog toga je prodao i svoju imovinu u vrednosti od 65 miliona dolara, tvrde njegovi prijatelji, a prenosi Page Six.

“Brus se već dugo vremena priprema za ovaj trenutak. Znao je da će mu se zdravstveno stanje pogoršati i da će doći vreme kada njegova zarada neće biti tako velika kao nekad. Takođe, znao je i da mu brojna imanja i stanovi između kojih je putovao na kraju neće biti potrebni i da će umesto toga morati da živi u sigurnom porodičnom okruženju”, rekao je izvor za Six Page.

Brus Vilis
foto: Profimedia

"S obzirom na to da je prodao većinu svoje imovine u zadnjih nekoliko godina, očito je da se već godinama pripremao na to da će morati da pojednostavi svoj život", priznao je izvor.

Godine 2018. prodao je luksuzni penthaus pored Central Parka po ceni od 17,7 miliona dolara. Zatim, u decembru 2019. Vilis i supruga Ema Heming prodali su svoje imanje u Vestčesteru, u Njujorku za 7,66 miliona dolara. Nakon toga, prodao je imanje na ostrvima Terks i Kejkos za 27 miliona dolara.

Brus Vilis
foto: Profimedia

Vilis je tada rekao: "Jedini razlog zašto odustajemo od toga je taj što smo tako daleko od naše porodice u Kaliforniji, zbog čega smo odlučili da se vratimo na zapadnu obalu i tamo osnujemo svoj dom." Zatim je dao 9,8 miliona dolara za novu vilu u Brentvudu u Kaliforniji.

Podsetimo, pre dve nedelje je porodica poznatog glumca objavila da će se Vilis povući iz glume nakon što mu je dijagnostikovana afazija - poremećaj koji utiče na njegovu sposobnost komunikacije. U potpunosti može da mu oduzme sposobnost komunikacije, a može biti uzrokovana moždanim udarom ili tumorom na mozgu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja