DEVOJKA OKAČILA VIDEO I ODUŠEVILA SVET! Pokazala da njen dečko voli VELIKI STOMAK i priznala: To mu je moja najdraža oblina!
Foto: Printscreen/Tik Tok

Pokazala je sve

DEVOJKA OKAČILA VIDEO I ODUŠEVILA SVET! Pokazala da njen dečko voli VELIKI STOMAK i priznala: To mu je moja najdraža oblina!

Žena -

Iako je stomak deo tela koji mnoge žene čini nesigurnim, mnoga istraživanja su pokazala da muškarci vole malo veći stomak i da ženama ne smeta nekoliko kilograma viška.

Jedna devojka je podelila Tik Toku video u kojem kaže da je upoznala savršenog muškarca koji obožava njene obline, ali najviše voli njen malo veći stomak.

Džordžija Rouz
foto: Printscreen TikTok

Kako prenosi The Sun, Džordžija Rouz je na snimku, koji je pregledan 14 miliona puta, u dugoj, zlatnoj haljini i pokazuje kako ona i njen partner uživaju u dejtu na odmoru.

- Ovako to izgleda kada ste u vezi sa muškarcem koji voli malo veći stomak. Uvek ga dira i obožava - napisala je u snimku u delu gde joj partner prilazi i zaigrano 'stiska' njen stomak.

Džordžija sebe ponosno naziva „debelom devojkom“, a zahvaljujući svojim video snimcima, na Tik Toku je prikupila ogroman broj fanova koji obožavaju njeno samopouzdanje. Njeni snimci često imaju veliki broj pregleda, a na njima obično pokazuje svoju plus size figuru u brojnim elegantnim odevnim kombinacijama.

@bbwgeorgia_rose Always trying to squish the belly ?? #plussize #bbw #plussizefashion ♬ Oh No - Kreepa

Mnogi korisnici su joj čestitali što se ne obazire na kritike drugih.

- Za 25 godina nikada nisam dozvolila mužu da mi dira veliki stomak. Ja volim ovo! - napisala je jedna korisnica.

- Možda sada konačno pustim dečaka da mi dodirne stomak. Hvala ti na ovome, izgledaš sjajno u toj haljini - dodao je drugi.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:08

VODITELJKA 2 MESECA NAKON POROĐAJA DOVELA LINIJU DO SAVRŠENSTVA: Bojana Ristivojević fotkala se u TOPU i pokazala stomak! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track