BAKA SE STRAŠNO RAZOČARALA KADA JE SHVATILA DA DOLAZI DEČAK: Starica nasmejala ceo svet, a razlog za takvu reakciju je ŠOKANTAN!
Foto: Printskrin Tviter

NEVEROVATNO

BAKA SE STRAŠNO RAZOČARALA KADA JE SHVATILA DA DOLAZI DEČAK: Starica nasmejala ceo svet, a razlog za takvu reakciju je ŠOKANTAN!

Zanimljivosti -

Poznato je da je kada je rođenje deteta najbitnije da ono bude živo i zdravo, međutim, neretko mnogi navijaju da se rodi dete određenog pola. U Srbiji se tradicionalno priželjkuje muško dete i naslednik, jer je u istoriji dečak od najranijih godina mogao da pomaže i sa odrastanjem je postepeno preuzimao sve obaveze.

dečak, devojčica, beba, pol bebe
foto: Profimedia

Međuti, vremena su se promenila i danas je sve manje bitno da kog će pola biti beba, te se svi raduju kupovini igračaka i odeće za buduće mezimče. Ipak, tu i tamo bude nekih koji više vole haljinice ili autiće, pa se duboko i razočajaru kada shvate da na svet neće stići beba kojoj su se nadali.

Tiktokerka Deni Florez objavila je snimak svoje bake koja je bilo razočarana nakon što je njoj i ostalim zvanicama na zabavi otkrila pol bebe koju čeka.

- Moja baka se jako uznemirila kada je saznala da čekamo dečaka, jer je ona htela da to bude devojčica - napisala je Deni u opisu videa.

@_daniflorez The contrast between everyone celebrating and then her ? ps: she’s very happy! This was just her 1 minute tantrum ? #genderrevealparty #genderrevealfail #grandmasoftiktok ♬ Je te laisserai des mots - Patrick Watson

Iako se ostatak porodice veoma radovao što će im doći dečak, buduća prabaka je prilično negodovala i nije se trudila da to sakrije. Dok su svi ostali skakali i grlili se, baka je to odbila i brzo napustila grupicu, a Tiktokerka je u komentarima ubrzo i napisala razlog.

Naime, ona je obećala svojoj baki, koju mnogo voli, da će ako bude devojčica dete nositi ime po njoj.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:52

MOĆNA MAGIJA ZA LJUBAV: Baka Višnja tvrdi da pomaže u rešavanju ljubavnih problema POTREBNE SU JOJ SAMO 3 STVARI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track