POLOŽAJ LEPTIRA JE S*KS POZA U KOJOJ ŽENE DOŽIVLJAVAJU MEGAORGAZAM: Isprobajte je još večeras jer garantuje NEZABORAVNU noć!
Foto: profimedia

RASPAMETIĆETE SE

POLOŽAJ LEPTIRA JE S*KS POZA U KOJOJ ŽENE DOŽIVLJAVAJU MEGAORGAZAM: Isprobajte je još večeras jer garantuje NEZABORAVNU noć!

Žena -

Dosadile su vam dosadne poze u krevetu i želite da probate nešto novo? Onda je položaj lepitra idealan za vas. Žene su te kojima je ovaj položaj prilagođen i u kom će zasigurno uživati do samog kraja, čak će biti i više od klasičnog vrhunca jer sama poza daje nešto nezaboravno i jedinstevno.

Lepir položaj je iz Kama sutre, drevnog teksta indijske sanskrit književnosti koja sadrži razne savete za različite seksualne aktivnosti. Žena leži na leđima, raširi noge ispružene uvis, a muškarac klečeći ispred nje prodire u nju.

Seks, žene, Muškarci, Partneri, Poza

Ovaj položaj dobio je naziv "leptir" jer pokreti nogu žene liče na mahanje krila leptira. Da biste izveli ovaj položaj treba da budete na leđima - na krevetu, kauču ili na stolu.

Raširene noge podignite u vazduh, a partner treba da klekne isped vas i drži vas za noge ili zglobove.

Prednosti za ženu: Možete opušteno da ležite Stimuliše se i G-tačka i klitoris Vagina je sasvim otvorena. Položaj povećava šansu za megaorgazam.

Prednosti za muškarca: Već pogled na gole grudi i podignute noge pomutiće mu razum Može da vas gleda On ima kontrolu i može da određuje intenzitet i brzinu pokreta

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

02:56

PSIHIJATAR JOVAN MARIĆ O SEKSUALNOM ODNOSU: Primarno je UŽIVANJE, evo šta treba da stoji u PRIRUČNIKU za seks!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track