CEO SVET BRUJI DA JU JE DEČKO TRUDNU PREVARIO, ONA SE SAD UDALA ZA NJEGA: Rijana u novom spotu rekla DA slavnom reperu (VIDEO)
Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

NE OBAZIRE SE NA ŠUŠKANJA

CEO SVET BRUJI DA JU JE DEČKO TRUDNU PREVARIO, ONA SE SAD UDALA ZA NJEGA: Rijana u novom spotu rekla DA slavnom reperu (VIDEO)

Pop kultura -

Pevačica Rijana se udala za svog dečka ASAP Rokija, ali u spotu za njegovu novu pesmu "D.M.B.", koja je objavljena u četvrtak.

Naime, Rokijev video za "D.M.B." sadrži mnoštvo snimaka Rijane, a nagoveštaji o izgovaranju "sudbonosnog da" su svuda. U trećem minutu spota vidi se scena na kojoj Roki na zubima nosi natpis "Udaj se za mene".

Rijana se pojavljuje u crvenoj haljini sa crvenim velom i buketom cveća, te kratko i jasno odgovara na njegovo pitanje.

"Da", pisalo joj je takođe na na zubima.

Pred kraj snimka može se videti grupa ljudi kako bacaju latice cveća na par.

Takođe, u spotu je prikazano kako se reper i pevačica raduju s gostima nakon njihovog venčanja.

Pevačica, koja je trenutno trudna s prvim detetom, nije trudna ni u jednoj od scena, a ona i Roki takođe nose istu odeću koju su nosili tokom snimanja u Bronksu u julu 2021. godine.

Ipak, tokom februara mnogi su primetili kako Rijana nosi dijamantni prsten na levoj ruci, te su zaključili da je pevačica verena, a ovaj spot glasine o veridi podstakao je još više.

Podsetimo, Rihanna se ove godine nije pojavila na prestižnom modnom događaju, Met Gala jer je u poodmakloj trudnoći. Obožavatelji mode bili su razočarani kada je pevačica izostala s bala u ponedeljak uvečle, jer je poznata po svojim istaknutim stilskim kreacijama na događaju. Ovogodišnja tema bila je "Gilded glamour", a Rijana je bila željno iščekivana gošća zahvaljujući nedavnim odvažnim trudničkim izdanjima.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:31

Udala se ćerka Zorice Brunclik

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track