BLIŽI JOJ SE 80. ROĐENDAN, A IZGLEDA KAO DA IMA 30: Nikada nije išla pod NOŽ, ovo je tajna njene MLADOLIKOSTI!
Foto: Printscreen Facebook

HRANU UZGAJA SAMA

BLIŽI JOJ SE 80. ROĐENDAN, A IZGLEDA KAO DA IMA 30: Nikada nije išla pod NOŽ, ovo je tajna njene MLADOLIKOSTI!

Žena -

Anet Larkins ima 79 godina, a izgleda kao da je tek zakoračila u četvrtu deceniju

Ona se nikada nije podvrgavala plastičnoj ili bilo kakvoj operaciji. Nikada nije konzumirala lekove, sa vegeterijanske prešla je na vegansku ishranu. Sve namirnice koje konzumira, sama uzgaja.

Hrana, Mladost, Vitalnost, Anet Larkins
foto: Fb I Printskrin

Ova izuzetno vitalna dama, odrasla je u porodici koja ima istoriju dijabetesa. Pored toga, njena majka i baka su umrle u četrdesetim od raka dojke. Za razliku od ostalih članova porodice, Anet je savršenog zdravlja!

Pored savršenog zdravlja, Anet ima odličnu liniju, i lice na kome joj mogu pozavideti mnoge žene srednjih godina. Ona nikada nije pila aspirin, niti bilo koji drugi lek. Leči se prirodnim lekovima iz prirode. Ima veliki izbor biljaka, voća i povrća koje sama uzgaja. Anet je godinama bila vegeterijanac, a od skoro je postala vegan.

Hrana, Mladost, Vitalnost, Anet Larkins
foto: Fb I Printskrin

Ona smatra da je njen eliksir mladosti upravo veganska ishrana koja podrazumeva dosta sveže ceđenih sokova, koje ona pije svakodnevno u velikim količinama.

Njena svakodnevica počinje u pet sati. Nakon što se probudi ona sređuje svoju baštu, šije odeću, sprema obroke, a u slobodno vreme piše knjige i daje savete svojim fanovima.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video

01:50

Doktor Saša Milićević: Uočen prekomeran rast dece

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track