VIKALA SAM NA NJEGA DA OD*EBE, A ON ME NAZIVAO KU*VOM: Žena izbacila muža iz porodilišta! Nastao KARAMBOL usred POROĐAJA!
Foto: Shutterstock, Ilustracija

UVREDIO JU JE

VIKALA SAM NA NJEGA DA OD*EBE, A ON ME NAZIVAO KU*VOM: Žena izbacila muža iz porodilišta! Nastao KARAMBOL usred POROĐAJA!

Žena -

Jedna majka je ispričala svoju priču o velikoj svađi koju je imala s mužem zbog koje je propustio rođenje njihovog prvog deteta nakon što joj je u porodilištu rekao da je neuravnotežena zbog hormona.

U objavi na Redditu, 32-godišnja majka je priznala da otac njene bebe još uvek nije upoznao svoje dete nakon što se požalio da mu je bilo teško tokom trudnoće.

Žena je bila toliko uvređena da je rekla kako ga je izbacila iz sobe i odbila da mu dopusti da prisustvuje rođenju svoje ćerke.

Porođaj
foto: Shutterstock

"Bili smo zajedno u porodilištu, sve je išlo dobro, jako me je bolelo, ali je on bio velika podrška", započela je novopečena majka svoju objavu.

Rekla je da je babica postavljala pitanja kako bi joj olakšala između trudova i pitala par jesu li uzbuđeni jer se bliži kraj trudnoće.

"Rekla sam da da jer mi je bilo teško. Suprug je rekao: 'I meni je bila jako teška''', napisala je.

Dok je babica pokušavala da promeni temu, žena je nastavila pitajući svog muža šta misli.

"Rekao je da je srećan što je gotovo i da će vratiti svoju ženu i da je hormonalna neuravnoteženost gotova", rekla je i dodala kako je bila zbog toga toliko povređena da ga je zamolila da izađe iz sobe, što je on prvobitno odbio.

Porođaj
foto: Profimedia

"Vikala sam na njega da odje*e i ode, a on je poludeo i nazvao me kurvom jer sam ga naterala da propusti rođenje svog deteta i odjurio", dodala je majka.

Frustrirana majka rekla je da se nije vratio da vidi njihovu ćerku, ali je trebalo da dođe kasnije tog dana.

Mnogi stali uz ženu

Njena objava privukla je hiljade odgovora, a mnogi su skočili u odbranu novopečene mame rekavši da je muževljevo ponašanje neoprostivo.

"Upravo si rodila čoveka! Doživeo je orgazam i držao te za ruku. Ni na koji način ti napori nisu uporedivi. Rekao je nešto okrutno, neoprostivo i pogrešno. Pred njim je puno izvinjenja i promene ponašanja", napisala je jedna osoba.

porođaj
foto: Shutterstock, Ilustracija

"Ako mu to toliko znači, mogao je da se ponaša kao partner koji podržava i svoje glupe, uvredljive i ponižavajuće šale da zadrži za sebe. Trudnoća je teška i svaki muškarac koji svojoj ženi ne može da oda poštovanje koje zaslužuje zbog onoga što je učinila, ne bi trebao da bude u porodilištu", rekla je druga žena.

Drugi su istakli da se ženski hormoni ne pogoršavaju uvek nakon rođenja bebe, ponekad postanu gori.

"Muž ne sme ništa da zna o ženskim telima nakon porođaja. Hormonalna neuravnoteženost neće biti gotova još neko vreme. Moraće da se pripremi za vožnju ili zauvek ode odatle", upozorila je treća žena, piše DailyMail.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

03:11

PORODILA SAM SE ZA 20 MINUTA! Mirka Vasiljević opisala kako je protekao porođaj i otkrila zašto je ćerkici dala ime ANIKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja