INTERNET NAPAO MLADU MAMU JER JE OVO URADILA BEBI! Stavili je na stub srama, a mnogi roditelji to praktikuju: Šta vi mislite?!

NEVEROVATNO

INTERNET NAPAO MLADU MAMU JER JE OVO URADILA BEBI! Stavili je na stub srama, a mnogi roditelji to praktikuju: Šta vi mislite?!

Žena -

Lara, majka jednog deteta, podelila je snimak svoje ćerke na kojoj se vidi bebina bujnu kosu, ali to nije bilo ono što je privuklo pažnju ljudi. Umesto toga, mnogi gledaoci snimka, koji je postao viralan sa više ohttps://www.kurir.rs/zabava/zena/3554077/ovi-komadi-nakita-imaju-najvise-bakterija-ukoliko-ne-cistite-ove-predmete-mogu-da-izazovu-ozbiljne-problemed deset miliona pregleda, bili su zapanjeni slikama novorođene bebe nakon što su primetili da ima probušene uši.

U TikTok video - snimku objavljenom na njenom profilu Lara Tica, majka je rekla:

- Kosa vaše bebe neće ostati, samo će otpasti.

@laraticaofficial ??? ???? ???? ??? ???? ???????? ??? ????? ???? ????? #foryou ♬ In The Stars - Benson Boone

Ona je pokazala fotografije svoje ćerke kao novorođenče i sada, kada je već stara četiri meseca, otkrila je da njena ćerka i dalje ima bujnu kosu, ali većina gledalaca raspravljala je o njenom pirsingu uha, zbog čega su mnogi imali podeljena mišljenja.

Jedna žena joj je napisala: „Oh, zašto ne sačeka sa minđušama dok ne bude mogla da kaže da to sama želi?“ „Mislim da ne bi trebalo da bušite svoje dete osim ako vam ona ne može reći da li ih želi“, prokomentarisala je druga žena. Treći je dodao: "Ja sam kao mama protiv pirsinga. To je njeno telo i ona će sama odlučiti, ali vaša beba je veoma lepa." „Po mom mišljenju, treba da pustite bebu da odluči kada odraste da li želi da joj probuše uši ili ne“, rekla je još jedna žena.

U komentarima na snimku, majka je objasnila zašto je dvodnevnoj ćerki odlučila da probuši uši. Ona je objasnila:

- Kada imaju 2-3 dana ne osećaju bol kao sa godinu-dve! Rupe im prave neonatolozi (lekari specijalizovani za negu novorođenčadi) u bolnici pri rođenju.

beba, minđuše
foto: Provimedia

Dodala je da je ušna resica u ovom uzrastu bila mnogo mekša, tako da ne bi trebalo da oseti bol od pirsinga i rekla da njena beba nije reagovala kada je došlo do pirsinga.

Dok se neki ljudi nisu slagali sa praksom, bilo je drugih koji su branili majku i nisu videli ništa loše u tome. Jedna osoba je napisala: „Ne razumem zašto svi imaju tako veliki problem sa minđušama…“ „Svi ćete plakati zbog minđuša, a ja sam svoje dobila u istoj godini i nisam umrla“, dodala je druga osoba. Treći je prokomentarisao: „Ne razumem dramu zbog ušiju? Moje su izbušene kada sam bila beba, ako neću minđuše jednostavno ih ne nosim, ​​drago mi je da imam potpuno zalečene rupe “, piše "The Sun".

Bonus video:

07:18

PRVA BEBA KOJU JE ENGLESKA KRALJICA DRŽALA BIO JE ALEKSANDAR KARAĐORĐEVIĆ Ambasadorka Joksimović otkrila NEVEROVATNE NEPOZNANICE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track