GLUMICA PALA SA OSMOG SPRATA ZGRADE! Na žurci punoj DROGE i alkohola izgubila ŽIVOT: Upravo javljeno da policija ispituje SVE!
Foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

TUGA

GLUMICA PALA SA OSMOG SPRATA ZGRADE! Na žurci punoj DROGE i alkohola izgubila ŽIVOT: Upravo javljeno da policija ispituje SVE!

Pop kultura -

Evgenija Smirnova (37) je svoj odmor zavšila na najtragičniji način posle jedne zabave. Naime, manekenka i glumica filmova za odrasle je u odmaralištu Patong na ostrvu Puket nesmotrenono pala sa balkona osmog sprata hotela u kojem je odsela.

Kako navode izveštaji, mlada Ruskinja je imala otvorene naloge na sajtu za odrasle i bila je vrlo aktivna po svim društvenim mrežama čak i neposredno pre smrti. Ona je nakon pada zadobila ozbiljne povrede glave, a noge su joj pronađene u potpunom rasulu nakon pada. Postoje sumnje i da je gurnuta.

Evgenia Smirnova
foto: Not supplied / WillWest News / Profimedia

- Hej, ja sam vaš veb model, i drago mi je da mogu da vam pokažem svoju sobu - izjavila je ona u jednom od svojih poslednjih videa.

Smirnova je bila poreklom iz Novograda u Rusiji, ali se nedavno presilila u veliku prestonicu, Moskvu. Ona je na Tajland otputovala 25. maja a njeno telo je pronađeno u utorak u jutarnjim časovima.

Evgenija Smirnova
foto: Profimedia

Kako prenosi "Mirror", nakon ovog incidenta, još jedna Ruskinja Natalija Kosenkova je privedena zajedno za dvojicom muškaraca jer su prema nezvaničnim saznanjima koristili dorgu. U policijskom izveštaju stoji da se radi o žurci prepunoj seksa, droge i alkohola.

Prema Natalijinim rečima, oni to veče nisu koristili nikakva opojna sredstva niti si konzumirali seksualne odnose uprkos dokazima gde su pronađeni kondomi kao i izmrvljeni kanabis.

Evgenija Smirnova
foto: Profimedia

Takođe, prema tvrdnji ove devojke, ona nije poznavala Simonovu pre žurke. Zatim je dodala:

- Ja sam ovde samo turista koji živi 5 meseci, a to je bila obična žurka.

Gnereal policije Sermphan Sirikhon je izjavio kako njegov ured sumnja na tri stvari, ili je bio nesrećan slučaj, samoubistvo ili ubistvo. A potpukovnik je izjavio:

- Verujemo da je bio nesrećan slučaj i da je devojka pala zureći kroz prozor. Međutim, moglo bi u pitanju da bude i ubistvo. Mi smo sad u sred ispitivanja svih koji su bili na žurci.

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track