SAVRŠENO MODNE IZDANJE ANE IVANOVIĆ MOŽETE DA NOSITE NA POSAO: Ako nemate ideju kako da budete biznis-kežual, ovo je ODLIČAN način
Foto: Profimedia

prosto blista

SAVRŠENO MODNE IZDANJE ANE IVANOVIĆ MOŽETE DA NOSITE NA POSAO: Ako nemate ideju kako da budete biznis-kežual, ovo je ODLIČAN način

Žena -

Opšte je poznato da naša bivša teniserka Ana Ivanović ima fantastičan ukus kada je moda u pitanju, te da se uvek oblači besprekorno, a ovaj put je nadmašila čak i samu sebe i pokazala kako izgleda savršena biznis-kežual kombinacije.

Naime, bivša teniserka je na svom Instagram profilu podelila jedan svakodnevni stajling i iskreno izgleda kao da je sišla sa svetskih modnih pista. Boja njenih pantalona je neverovatna, neka između smeđe i bronzane i idealan su izbor za ove letnje, a kišne dane.

Za gornji deo je izabrala beli top koji ističe njene savršeni iskresane trbušnjake, a preko je ogrnula maksi belu košulju. Ako ste na poslu, košulju zakopčate, a ako ste napolju ili idete možda na piće posle radnog dana onda je idealno rešenje da je, kao i Ana, otkopčate.

Dole je obula bele patike, a crni kačket na glavi uklopila je uz crnu veliku torbu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:32

NEZAPAMĆEN SKANDAL! Slavna teniserka POBEGLA sa meča

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track