ZAČINSKA BILJKA KOJA TOPI KILOGRAME! Napravite čaj od nje i otarasite se STRESA I VIŠKA: Rezultati su zaista NEVEROVATNI!
Foto: Aleksa Parezanović

PROBAJTE

ZAČINSKA BILJKA KOJA TOPI KILOGRAME! Napravite čaj od nje i otarasite se STRESA I VIŠKA: Rezultati su zaista NEVEROVATNI!

Žena -

Komorač je važna lekovita, aromatična, začinska i hranljiva biljka, sadrži eterično ulje sa terpenom, anetolom, fenhonom, belačevinaste supstance, šećer, sadrži flavonoide i kumarine.

Komorač
foto: Profimedia

Upotrebljava se za ublažavanje problema digestivnog trakta, zatvora, grčeva, želudačne kiseline, nadutosti.

Sadrži brojne minerale i antioksidante koji štite telo od bolesti, naročito od onih koje prouzrokuje oksidativni stres, uključujući i gojaznost.

Pošto sadrži vlakna, seme komorača nam pomaže da održimo zdrav metabolizam i organizmu da lakše ukloni toksine iz tela. Takođe, pospešuje izlučivanje viška vode iz tela.

Sadrži vlakna, seme komorača nam pomaže da održimo zdrav metabolizam i organizmu da lakše ukloni toksine iz tela. Uspešno pospešuje izlučivanje viška vode iz tela.

čaj, piju čaj, ljudi
foto: Profimedia

Čaj koji podstiče mršavljenje:

  1. 30g cveta hajdučice
  2. 30 g kantriona
  3. 30 g semenki komorača

Sve biljke pomešajte. Tri kašike mešavine stavite u pola litre ključale vode i ostavite da vri 10 minuta. Ostavite da se ohladi, pa procedite i konzumirajte tri puta dnevno.

(Kurir.rs/ Najžena)

Bonus video:

00:17

ZA 12 MESECI SLEDILA OVIH 9 TRIKOVA ZA MRŠAVLJENJE I SKINULA VIŠAK SALA: Kilogrami sigurno idu dole ako ih se pridržavate (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track