LEPE BRADAVICE, PRINCEZO! Ostavio konobarici bakšiš od 100000 dinara i tražio joj da uradi JEDNU STVAR: Koliko god bilo jezivo...
Foto: Profimedia

šok

LEPE BRADAVICE, PRINCEZO! Ostavio konobarici bakšiš od 100000 dinara i tražio joj da uradi JEDNU STVAR: Koliko god bilo jezivo...

Žena -

Jedna konobarica suočila se sa vrlo čudnom situacijom kada je na poslu dobil veliki bakšiš i jeziv komentar na računu od jednog gosta.

Naime, njegov račun iznosio je ukupno 128,89 dolara. Dodao je 1000 dolara, odnosno oko 100000 dinara, „bakšiša“ uz poruku: „Lepe bradavice, princezo. Nazovi me“, navodi Daily Mail. Ostavio joj je svoj broj, ali ona ga je prekrila pre objave fotografije računa na Redditu.

Konobarica
foto: Printscreen

Mnogi korisnici poručili su joj da baci račun i prozvali takav potez uznemiravanjem, ali ima i onih kojima ovakva poruka ne bi toliko zasmetala.

- Koliko god ovo bilo jezivo, bila bih polaskana. Kompliment i dobra napojnica. Ipak ga ne bih nazvala - napisala je jedna korisnica, a bilo je i onih koji misli da ukoliko nije želela takvu vrstu pažnje, nije trebalo da dolazi na posao bez grudnjaka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:24

JEZIVI DETALJI UBISTVA U KAFANI KOD TITELA: Nesrećna žena radila kao konobarica, na licu mesta ostala mrtva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track