ISPOVEST ZAVISNICE OD SEKSA: Spavala sam sa više od 700 MUŠKARACA, a onda sam JEDNE NOĆI dotakla DNO i rekla - SAD JE DOSTA!
Foto: Printscreen/Instagram

PROMENILA ŽIVOT IZ KORENA

ISPOVEST ZAVISNICE OD SEKSA: Spavala sam sa više od 700 MUŠKARACA, a onda sam JEDNE NOĆI dotakla DNO i rekla - SAD JE DOSTA!

Žena -

Australijanka Belinda "Love" Rigier bila je zavisnica od seksualnih odnosa i spavala je sa više od 700 muškaraca. U jednom intervjuu otvoreno je govorila o svom životu i priznala da joj je intimni odnos predstavljao vrstu ljubavi.

Kako je objasnila, stalno joj je seks bio na pameti, čak i kada se nalazila u marketu, u redu na kasi. Većinu svojih partnera, među kojima su bili i muškarci i žene, nalazila je u noćnim izlascima. Prijatelji su joj zamerali što je oduvek bila spremna da napusti druženje sa njima, a sve zbog pokušaja da nekoga "zbari". Belinda kaže da nikada nije imala samopouzdanja.

"Kupovala bih namirnice i mislila u sebi: 'Zanima me da li bi čovek ispred mene bio zainteresovan za seks'. Čim bih izašla napolje, pitala bih se gde se nalazi zgodan tip. Zbog seksa sam se osećala voljenom. Ljubav je zaista ono što mi je nedostajalo u životu", rekla je Belinda, prenosi Mondo.

Kada je organizovala još jedan seks u nizu, Belinda je doživela neprijatno iskustvo. To je bila noć koja joj je promenila ceo tok života i kako kaže, dotakla je dno.

"Kada me je gurnuo niz stepenice i zaključao u garažu, imala sam masnicu na oku i mislili su da mi je ruka slomljena. Otišla sam na posao, a šef me je poslao kući. Došla je policija i rekli su da zbog toga što je imao ogrebotinu na ruci od mog prstena, mogli bismo oboje u zatvor zbog nasilja. Ja sam samo pokušala da ga sklonim od sebe", ispričala je.

Belinda je tada počela da preispituje svoje emocije, percepiju ljubavi i seksa. Odlučila je da ta noć zapravo bude njena prekretnica u životu i pokrenula je posebne programe za "isceljivanje". Danas uči druge kako da izgrade samopouzdanje i kako da uspostave zdrave odnose koji su puni poštovanja.

"To jeste bila moja životna prekretnica. Pomislila sam da definitivno moram da pomognem sama sebi. Tako je počelo moje putovanje, a transformacija se dogodila jako brzo. Jednom kada odlučite da se promenite, to mora da se dogodi brzo. Nisam ni znala da sam zavisna od seksa sve dok nisam izlečila svoju traumu", objasnila je Belinda.

(Kurir.rs/ Mondo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track