ŠOK ISPOVESTI! ŽENE OTKRILE KAKO JE BITI SPONZORUŠA: Tatica nam plaća SVE, hranu, smeštaj, ODEĆU, a evo šta traže od njih
Foto: Shutterstock

sve priznale

ŠOK ISPOVESTI! ŽENE OTKRILE KAKO JE BITI SPONZORUŠA: Tatica nam plaća SVE, hranu, smeštaj, ODEĆU, a evo šta traže od njih

Žena -

Žene su otkrile kako je stvarno biti sponzoruša (sugar baby), jer im njihovi stariji muškarci plaćaju sve i svašta, razmene su razne, pa neke čak i samo za druženje.

sponzoruša, Tik Tok, Alisa Rene Gutijerez
foto: Printscreen/Tik Tok

Mnoge brane takav životni stil, insistirajući na tome da "nije velika stvar" dobiti najnoviju tehnologiju, vrhunsku odeću, pa čak i plaćeni stan i režije u zamenu za seks ili druženje.

Žene iz celog sveta otkrile su na jednoj internet stranici kako je to biti "sugar baby" i objavile vlastite anonimne ispovesti o tome kako je to kad im život finansira stariji muškarac.

Neke bi ipak sve to htele da prekinu, radi klasične veze koju imaju s drugom osobom. Naime, jedna od njih ima dečka i plan joj je da napusti svog sponzora ("sugar daddy"), kako bi se posvetila muškarcu svojih godina u kog se zaljubila.

emisija, sponzoruša, sponzoruše, Australija
foto: Printscreen: Youtube/60 Minutes Australia

Druga žena, iz Čelmsforda, priznala je da je njen "sugar daddy" potpuno razmazio večerama, nakitom i odećom. Ipak, na kraju ona ode kući, gde je čeka njen dečko koji nema pojma što se dešava.

Devojka iz Toronta oseća da njen život nema svrhe jer ne treba da radi - njen "sugar daddy" plaća joj sve, od hrane do stanarine.

Osoba s nepoznate lokacije priznala je da se s 20 godina starijim oženjenim muškarcem u zamenu za poklone - samo druži i ništa više.

Jedna je žena otkrila da konstantno dobija dizajnerske torbice i gedžete, a nedavno je za rođendan dobila Ajped.

sponzoruša, stariji muškarac, mlađa devojka
foto: Profimedia

Žena iz Minesote otkrila je da zaista uživa dok spava sa svojim sponzorom, nije s njim samo zbog poklona.

Žena iz Ohaja otkrila je da konačno ima finansijsku podršku da nastavi školovanje, jer je kao mala bila siroče. Sada joj je "sugar daddy" omogućio da se vrati na fakultet.

Jedna je izjavila kako joj on plaća sve namirnice i hranu, što joj uveliko pomaže.

žena, par, seks, sponzoruša
foto: Profimedia

Druga žena je priznala da nije sramota spavati sa svojim sponzorom u zamenu za plaćanje stanarine. Žena iz Črč Lenglija u Eseksu priznala je da se zaljubila u mnogo starijeg muškarca nakon što joj je davao oko 3.500.000 dinara mesečno i pokrivao joj stanarinu.

Još jedna žena iz Kalifornije je napisala kako dobija oko 24.000 dinara po sastanku i da joj on kupuje svu odeću, piše Daily Mail.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:05

DIDI J. BRUTALNO ISKRENA O BRAKU: Stalno kontrolišem muža, znam gde ide, šta radi, s kim se čuje, ko mu piše! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track