SVI SU BILI UBEĐENI DA JE S BREDOM PITOM, A ONA PRIZNALA DA VOLI I ŽENE?! Najlepša manekenka ŠOKIRALA snimkom! Kakav obrt!
Foto: Printscreen/Instagram

AU!

SVI SU BILI UBEĐENI DA JE S BREDOM PITOM, A ONA PRIZNALA DA VOLI I ŽENE?! Najlepša manekenka ŠOKIRALA snimkom! Kakav obrt!

Pop kultura -

Manekenka i glumica Emili Ratajkovski, konačno je stala na kraj glasinama koje već mesecima kruže svetskim medijima. Čini se kako su ona i Bred Pit ipak samo prijatelji jer je slavna manekenka na svom TikTok profilu, prilikom odgovaranja na poruke obožavatelja, ne tako suptilno priznala da je biseksualka.

Sve ovo dolazi nakon samo nekoliko nedelja od Emilinog razvoda od Sebastijana Ber Maklarda.

"Nedavno su se rastali. To je bila Emina odluka. Ona je dobro", rekao je nedavno izvor blizak Emili za People:

Nijedan od supružnika zasad se nije oglasio o razvodu.

Podsetimo, Page six nedavno je od izvora bliskom paru saznao da manekenka planira da se razvede nakon četiri godine braka, a razlog je navodna prevara.

"Da, prevario ju je, on je serijski preljubnik, odvratno", rekao je izvor.

Šuškanja o razvodu para započela su jer je manekenka viđena bez venčanog prstena.

Emili i Sebastijan su prošle godine postali roditelji, a na svet je stigao Silvester Apolo Ber.

Podsetimo, manekenka i glumica Emili Ratajkovski postala je slavna kad je praktično gola, bez krpice na prezgodnom telu osim tangi u boji kože, zaplesala u provokativnom spotu za stvar “Blurred Lines” Robina Tikea.

Emili Ratajkovski nosi revije za imena kao što su Versace i Savage X Fenty, snima modne editorijale, posebno za donji veš i kupaće kostime, istakla se na filmu u ulogama poput one u trileru “Nestala” s Benom Afleckom. Uz to je sklopila ugovore za reklamne kampanje s velikim kompanijama poput L’Oreala i, možda najvažnije od svega, pokrenula je sopstveni biznis.

Reč je o uspešnoj ženskoj modnoj liniji Inamorata, čije proizvode objavljuje na Instagramu, a njenih 28 miliona pratilaca razgrabi ih u roku od 24 sata.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:25

BILA JE VELIKA ČAST! Bivša manekenka i voditeljka Kurir televizije prošetala pistom u kreacijama Mirjane Marić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track