BILA JE U HAREMU TRGOVCA ORUŽJEM I NIKAD SE NIJE POKAJALA: Imala je 20 godina kad je tamo dospela imala je POSEBAN UGOVOR!
Foto: Youtube/Printscreen

volela ga je

BILA JE U HAREMU TRGOVCA ORUŽJEM I NIKAD SE NIJE POKAJALA: Imala je 20 godina kad je tamo dospela imala je POSEBAN UGOVOR!

Žena -

Bivši model Džil Dod (62) je najpoznatija po tome što je neke dve godine bila u haremu svetski poznatog trgovca oružjem Adnana Kašogija, kojeg je upoznala na jednoj žurci u Monaku 1980. godine.

Ona je važila za pravu lepoticu, a muškarci su gubili glavu za njom, družila se samo sa elitom, putovala je i uživala, a kada je upoznala Adnanda, čoveka u 40-im, koji je imao ženu i petoro dece, a koji je ujedno bio i najbogatiji čovek na svetu, trgovac oružjem i ozbiljan bizmismen, život joj se potpuno promenio.

Džil Dod
foto: Youtube/Printscreen

Džil je tada imala samo 20 godina, on je bio preko dve decenije stariji od nje, međutim uspeo je potpuno da je očara:

- Shvatila sam da nikada nisam upoznala tako inteligentnog, rečitog i zabavnog čoveka poput Adnana, oca petoro dece koji je imao 44 godine. Da, bio je neverovatno bogat, ali je imao i neku mirnu snagu. Polako sam padala na njegov šarm.

Trgovac oružjem ju je polako osvajao, vodio je na romantične sastanke širom sveta i ubrzo se zaljubila za njega. Kada ju je pitao da postane jedna od njegovih 11 „žena za zadovoljstvo“, što je prema saudijskim zakonima dozvoljeno, pristala je i dogovor zapečatila poljupcem:

- Par nedelja kasnije, odleteli smo u Španiju, gde me je pitao da postanem jedna od njegovih žena. Rekla sam "da" i tako postala šahovska figura na njegovoj tabli. U početku, sve mi je bilo novo i uživala sam u luksuzu. Nije prošlo dugo i navikla sam se na moć i novac, prestala sam da se divim svemu tome i to mi je postalo nešto što se podrazumeva. Jednom u Keniji je Adnan krenuo da mi pokloni dijamantski prsten od 20 karata. Bilo je to na početku našeg odnosa i odbila sam, bila sam šokirana tako skupocenim darom. Međutim, bila sam okružena ženama sa istim takvim nakitom i uskoro mi takav prsten nije bio nikakvo čudo, već običan komad nakita.

- U tom trenutku sam postala članica Adnanovog harema, smenjivala sam se sa drugim ženama da bih imala odnose sa čovekom kojeg volim - napisala je kasnije Dodova u svojim memoarima „Valuta ljubavi: Hrabro putovanje u potrazi za ljubavlju“.

Džil Dod, Adnan Kašogi
foto: Youtube/Printscreen

- Imala sam svoju kuću, a Adnanova kuća na velikom imanju je bila izdvojena. Kada bih se viđala sa njim, bila bih nasamo sa njim u njegovoj kući ili bi on došao kod mene - rekla je nekadašnja manekenka jednom prilikom.

Džil je objasnila da joj u tom trenutku nije smetalo što svog partnera deli sa drugim ženama, te da ju je to stiglo tek kasnije. Sumirajući sve što joj se događalo, ona je zaključila da je Adnan plaćao agencijama za modele velike sume novca, kako bi sve te lepe, mlade žene dolazile na njegove žurke i imale odnose sa njim ili njegovim prijateljima.

- Nisam o sebi razmišljala kao o tim ženama, ali bila sam jedna od njih, očigledno. Ipak, nikada nisam o sebi mislila kao o ku*vi, i dalje ne mislim tako - opisala je Džil.

- Glamurozne dizajnerske haljine nisu bile luksuz već svakodnevna odeća. Jela sam jela koja su samo za mene spremali najpoznatiji kuvari sveta i putovala svojim ličnim avionom. Navikla sam se na to. Kada bih se zatekla u Los Anđelesu bez Adnana, bila sam izgubljena. Želela sam na luksuzne večere sa svojim prijateljicama, ali one nisu imale para za to - priseća se.

Ona je u svojoj knjizi, koju je objavila 2017. godine, na dan smrti Adnana Kašogija, otkrila i da mu je bila verna dok su bili zajedno.

- Kako u meseci prolazili, samo sam želela da budem sa Adnanom i nisam mislila o detaljima. Bio mi je dečko. Čak i kada je tu bilo još žena, nisam znala koje su žene za zadovoljstvo, ko povremene ljubavnice ili prijateljice sa kojima flertuje. Među nama ženama nije bilo nekih bliskih ljudskih odnosa - ispričala je Džil.

Džil Dod, Adnan Kašogi
foto: Youtube/Printscreen

Oko godinu dana od početka te veze, kaže, počela je da oseća veliku anksioznost.

- Stalno sam tražila nešto, a nisam ni sama znala šta. Postala sam kao Adnan, stalno u potrazi za nečim novim - on je stalno tražio novu igračku, novu lepu ženu, nov poslovni dogovor... I ja sam poput njega pokušavala da ispunim tu prazninu u sebi nekom jurnjavom. Nisam imala ciljeve - pre njega, cilj mi je bio da uspem u poslu i obezbedim sebi sve što želim. Sada sam imala sve što želim i nisam znala šta mi je sledeći cilj - priseća se.

- Znala sam da sam njegova omiljena žena jer je svaki slobodan trenutak provodio sa mnom. Međutim, kada sam se vratila na pistu i svom poslu manekenke, imala sam manje vremena, a Adnan je ponovo počeo da se povezuje sa ostalim ženama. Jedne noći smo izašli sa još par žena i jedna mi je pokazala prsten koji je dobila od Adnana. Bio je isti kao onaj koga je kupio meni. Počela sam da shvatam - iako sam ja umišljala da sam ipak posebna među njima, zapravo sam bila ista, tek još jedna igračka - otkrila je početak kraja između njih dvoje.

- Rekreativno smo koristili kokain. Zaključali bismo se u sobu danima, vodili bismo ljubav, jeli, a naš lični kuvar nam je donosio hranu - kaže Džil i dodaje da "veruje da je bila zaljubljena u njega".

Međutim, posle dve godine boravka u haremu, ona više nije želela da bude jedna od njegovih žena, već je želela monogamiju. Pošto to nije mogla da dobije, napustila ga je.

- Bio je to prijateljski raskid i ostali smo u telefonskom kontaktu godinama -ispričala je Dod, koja je danas vlasnica modne linije „Roksi“.

Džil Dod, Adnan Kašogi
foto: Youtube/Printscreen

Poslednji put se, kako kaže, čula sa njim 1988. godine, kada je bila samohrana majka nakon razvoda.

- Ponudio je da pošalje avion po mene koji bi me prebacio kod njega u Monako. Nisam pristala jer sam imala ljubomornog dečka. To mi je najveće kajanje. Trebalo je da odem, makar da mu kažem ‘hvala ti za moje obrazovanje - zaključila je ona.

Džil danas inače živi u SAD-u, sa svojim trećim suprugom, a majka je sina i dve ćerke. Veruje se da je Kašogi, koji je bio u osamdesetim godinama života kada je ona pisala memoare, znao šta i o čemu piše, ali da nije imao problem sa tim.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:55

SEKSOLOG ZAPLAKAO U EMISIJI UŽIVO: Zbog čipsa sa ukusom VAGINE?! Kroz te stvari deca trebaju polako da prođu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track