SRPKINJE LUDELE ZA NJIM, A ŽENA HOĆE DA GA OSTAVI: Gej afera ih nije uzdrmala, ali zato SVEKRVA izluđuje njegovu trudnu suprugu!
Foto: Profimedia

NE VOLI NJEGOVU MAMU

SRPKINJE LUDELE ZA NJIM, A ŽENA HOĆE DA GA OSTAVI: Gej afera ih nije uzdrmala, ali zato SVEKRVA izluđuje njegovu trudnu suprugu!

Pop kultura -

Burak Ozčivit je jedan od omiljenih turskih glumaca, a publiku u Srbiji, posebno onu nežnijeg pola, je osvojio ulogom Bali bega u seriji "Sulejman Veličanstveni".

Omijeni Bali beg je u braku od 2017. godine sa prelepom Fahrije Evcen i imaju trogodišnjeg sina, a uskoro stiže i još jedna beba. I iako sve deluje idilično, sve više se piše o njihovim problemima u ljubavi. Po svemu sudeći par se često svađa, a odnos im je posebno bio na staklenim nogama tokom pandemije.

Pisalo se da su glumica i sin bolovali od kovida i sve vreme bili kod kuće, ali da se tada Fahrije bez prestanka svađala sa Burakom. Šuškalo se da je ona u jednom trenutku čak i podigla glas na svoju svekrvu. Kako prenose turski mediji, tada je zgodni glumac reagovao, branio je majku, podržavši njenu stranu.

Iako se sve više pričalo u medijima da je baš zbog tog razloga Fahrije odlučila da napusti njihov luksuzni dom, ovaj par je to demantovao objavom zajedničke slike na Instagramu.

Zanimljivo je i to da ovo nisu jedine trzavice s kojima se par suočio. Kako prenosi Stil, Fahrije se dugo borila sa deresijom, posle očeve smti, koji je izgubio bitku sa karcinomom zeluca. Odbijala je psihološku pomoć, pa je Burak u tom momentu preuzeo brigu o detetu. Upućeni tvrde da je Burak često na ivici strpljenja i da, iako voli svoju suprugu, često mu ponestane snage da se bori sa njenim naletima lošeg raspoloženja.

Međutim, ispostavilo da da nemaju ni baš iste stavove kada je vaspitavanje dece u pitanju. Situacija je jednom eskalirala tokom njihovog odmora u Bodrumu, da su komšije morale da ih mire i stišavaju buku. Posle toga turski paparaci snimili su ih kako ručaju i to kao da se ništa nije dogodilo.

Sa druge strane, često se spekuliše kako je Burak zapravo homoseksualac i da prikriva istinu jer bi mu ta vest uništila karijeru, a neki turski mediji su objavili da ga je bivša devojka zatekla u krevetu s muškarcem, što je glumac oštro demantovao.

Bilo kako bilo, bez obzira na sve burne vesti i situacije, par je objavio lepe vesti, glumica Fafrije je trudna po drugi put, a nedavno je objavia i sliku trudničkog stomaka koju je Burak odmah lajkovao.

(Kurir.rs/Stil)

Bonus video:

05:57

Kenan Tahirović: Dečko Tijane eM je morao da napusti snimanje “Žene od sultana”!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track