ŽIVI U KOMŠILUKU TEK POLA GODINE, A VEĆ MI JE MUKA OD NJE! Starija žena se požalila na BAHATU devojku: Njeni zahtevi su BIZARNI!
Foto: Catchlight Visual Services / Alamy / Alamy / Profimedia

NE MOŽE DA JE TRPI

ŽIVI U KOMŠILUKU TEK POLA GODINE, A VEĆ MI JE MUKA OD NJE! Starija žena se požalila na BAHATU devojku: Njeni zahtevi su BIZARNI!

Žena -

Komšijski odnosni mogu da budu divni i na uzajamnu korist, a mogu da vam naprave i pravi pakao od života. Jedna starija žena požalila se da je u užasnoj situaciji sa svojom mlađom susetkom zbog njenih bizarnih zahteva.

- Moja komšinica i ja smo se relativno dobro slagali sve dok nije počela da postavlja pomalo smešne zahteve - počela je jedna čitateljka Sunove kolumne „Draga Deidre“, predstavljajući problem koji ima sa mladom ženom koja postavlja nove zahteve.

komšinica, komšinka, par
foto: Profimedia

- Ove nedelje me je zamolila da dam 3000 funti za novu ogradu, jer želi da zameni savršeno dobre smeđe ploče sivim. Zar nije čula za krizu? Ja imam 64 godine, a ona je 26-godišnja princeza. Ona živi u komšiluku tek šest meseci, a meni je već muka od nje. Njen dečko parkira svoj auto preko puta mog prilaza, a ona zahteva da pokosim travu svake dve nedelje jer, kaže, izgleda „nekontrolisano“ pored njene. Kako da joj kažem da prestane da me gnjavi i da se fokusira na svoj dom? - upitala je žena.

Deidre je odgovorila i predložila jednostavno rešenje.

- Ako je ograda u dobrom stanju, nema potrebe da plaćate zamenu. Možete li mu možda predložiti da umesto toga prefarba svoju stranu dasaka? Kada vodite ove razgovore, budite prijateljski, ali čvrsti. Objasnite da rado razgovarate o svim pitanjima koja se tiču oba imanja, ali da ćete donositi odluke samo kada je u pitanju vaša teritorija - objasnila je Deidre.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:04

ENGLEZI SU NAJGORI OD SVIH NEMACA! Komšinica Jasmina u emisiji Pusti brigu kao vojno- politički komentator SMEHOTRESNO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja