DAN U GODINI KADA ŽENE NAJČEŠĆE VARAJU: Ako vaša draga na OVAJ DATUM izađe u grad sa drugaricama, treba da se ZAPITATE gde je!
Foto: Profimedia

istraživanja pokazuju

DAN U GODINI KADA ŽENE NAJČEŠĆE VARAJU: Ako vaša draga na OVAJ DATUM izađe u grad sa drugaricama, treba da se ZAPITATE gde je!

Žena -

Nedavno istraživanje je pokazalo da je veća verovatnoća da će žene varati partnera tokom Noći veštica.

Navodno je otkriveno da je dve trećine (65%) žena priznalo da je imalo aferu na Noć veštica, što je više od tri puta više od broja muškaraca koji su to uradili.

Noć Veštica
foto: TikTok/saoirsebodgeflynn

Daily Star izveštava o istraživanju koje je zagolicalo maštu mnogih muškaraca, a verovatno i uznemirilo mnoge žene. Ludi kostim mogao bi da bude znak da vaša partnerka želi da vas prevari, jer je nešto više od polovine (55 odsto) ispitanih dama priznalo da ih je oblačenje u seksi kostime učinilo spremnijim na rizično ponašanje.

Dok je polovina (52%) ispitanih muškaraca rekla da je Noć veštica vreme kada više vole da ostanu kod kuće.

Rezultati su otkriveni nakon nedavnog istraživanja 1.000 žena koje su varale na "IllicitEncounters.com", vodećoj britanskoj veb stranici za upoznavanje.

Kristina (39) iz Sautemptona, koja je učestvovala u anketi, rekla je:

- Lep je noćni izlazak,volim pažnju koju dobijam kada izađem obučena za Noć veštica. Svake godine moj muž ostane kod kuće i pravi se da nije tu da ne bi bio prerušen, a ja izlazim sa drugaricama.

Običaj, Maskenbal, Noć Veštica, Kostimi, Najoriginalnije Maske, Maskiranje
foto: Facebook Printscreen

Portparol "IllicitEncounters.com" Džesika Leoni je objasnila:

- Noć veštica je praznik impulsivnog i popustljivog ponašanja. Žene vole da se oblače da izgledaju i osećaju seksi, a svake godine postaje sve prihvatljivije da se oblače u sve primamljivije kostime. I kada se govori o ovoj anketi, ankete su uvek zanimljive jer otkrivaju detaljniju sliku od anketiranja.

A sa toliko muškaraca koji se skrivaju kod kuće, nije ni čudo što dame uživaju u noći. Mislimo da je to možda zato što su ljubavne veze na Noć veštica impulsivnije. Muškarci više vole da planiraju svoju neveru.

Što se tiče kostima koji su najbolji za dame, kaže se da je vampirski izgled najpopularniji, sa 27% žena koje se odlučuju za ovaj kostim. Sledi klasični kostim veštice sa 18%, a 14% žena je reklo da voli da se oblači kao nevesta mrtvih.

(Kurir.rs/Net.hr)

Bonus video:

00:07

Jelena Karleuša đavolica za Noć veštica

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja