AU, KAKAV LIK! POZVAO JE NA SASTANAK, ALI POSLE 2 MESECA SE JAVIO I TRAŽIO OVO: Mislila sam da se šali, bila sam skroz ŠOKIRANA!
Foto: Printskrin Tik Tok

strašno

AU, KAKAV LIK! POZVAO JE NA SASTANAK, ALI POSLE 2 MESECA SE JAVIO I TRAŽIO OVO: Mislila sam da se šali, bila sam skroz ŠOKIRANA!

Žena -

Adel je pre nekoliko meseci izašla na sastanak sa jednim nadobudnim likom, a nekoliko dana uoči početka decembra zatekla je njegova poruka.

Ostala je šokirana i bez reči, jer je lik tražio da mu pošalje novac za svoj deo troškova koje su imali na sastancima.

Adel
foto: Printskrin Tik Tok

"Hej, Adel, šta se radi", glasio je početak poruke, koju je kasnije podelila na TikToku. Nakon te male formalne pristojnosti, momak je prešao na stvar: "Napravio sam presek stanja za prošli mesec i video sam da sam ja platio naše sastanke, ukupno oko 110 evra (skoro 13.000 dinara)", napisao je.

Nakon što je otkrio pravi razlog zbog kojega se javio, mladić je Adel poslao podatke za svoj PayPal račun, tražeći "da pošalje svoj deo para".

Zbunjena Adel, upitala je tipa da li je ovo neka šala, na šta je on brzo odgovorio da nije.

Adel, dečko
foto: Printscreen/TikTok

Objasnio je: "Ne baš. Nisam znao da sam toliko potrošio".

Dan kasnije, mlada mu je žena poslala poruku, pitajući ga ponaša li se tako na svim sastancima.

- Nije te sramota zbog toga? – dodala je.

Čovek je mirno odgovorio: "Ne baš, jer nije u redu da uvek samo jedna osoba plaća" i dodao glavni argument na koji se poziva.

Adel, dečko
foto: Printscreen/TikTok

"Ravnopravnost".

Još uvek jednako zbunjena, Adel, za koju se može pretpostaviti da dolazi iz Evrope, nije mogla da shvati zašto nije insistirao da odmah plaćaju po pola. Upitala ga je zato:

- Odlučio si da mi ovo pošalješ tek nakon dva meseca?

Momak je ponovno objasnio da je morao zbog njegove "finansijske situacije". Nažalost, iako su se mnogi uživeli u priču, tu je bio kraj snimka.

Pratioci na društvenim medijima bili su jednako šokirani kao i mlada žena koja je objavila video i navalili su s komentarima.

- Reci mu da slobodno može da te tuži za tvoj deo troškova - stoji u jednom od komentara.

Drugi je napisao: "Čim je novac u pitanju, odjednom smo ravnopravni...", dok je jedan zapanjeni komentator napisao kako se ne može da se načudi ponašanju ovog mladića.

- Ne možete pozvati nekog na sastanak i onda nasumično posle nekog vremena odlučite da sada želite da podelite troškove! – napisao je, a prenosi The Sun.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:45

OVA DEVOJKA JE PRAVI MAJSTOR! Nina Svilarić je jedina automehaničarka u Srbiji, a mušterije su PREZADOVOLJNE njenim uslugama

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track