SPAVALA SAM SA SERIJSKIM DONOROM SEMENA: Ima 31 godinu i 53 dece, htela sam da mi napravi jedno PRIRODNIM PUTEM! Evo kako je bilo
Foto: Printskrin/Instagram

NEOBIČNO ISKUSTVO

SPAVALA SAM SA SERIJSKIM DONOROM SEMENA: Ima 31 godinu i 53 dece, htela sam da mi napravi jedno PRIRODNIM PUTEM! Evo kako je bilo

Žena -

Trener plivanja Alina Jakušina (30) pronašla je serijskog donora Kajla Gordija na Instagramu. Kajl ima samo 31 godinu i otac je 53 dece širom sveta i ima inboks pun žena koje traže njegove usluge.

Njihov sastanak brzo je uspeo, a njeno "dugoiščekivano dete", Dejvid, rođeno je u februaru ove godine. Alina iz Floride je rekla: "Bio je to najsrećniji dan u mom životu."

Pronalazak donora sperme

Međutim, njen put do majčinstva nije bio nimalo lak. Nakon što su se 2015. iz Ukrajine preselili u SAD, Alina i njen tadašnji partner bezuspešno su pokušavali da dobiju svoje dete pre nego što je njihova veza pukla. Alina je posetila lokalnu banku sperme i nakon dva neuspela pokušaja koja su koštala hiljade dolara, osećala se beznadežno.

Kajl Gordi
foto: Prinscreen Facebook

"U srcu nisam odustala i nastavila da tražim načine", objasnila je.

Pronašla je Kajla Gordija na internetu i odmah ju je osvojio svojom prelepom decom, pa mu se javila.

“Prvo sam bila malo zabrinuta jer sam htela bolje da ga upoznam, ali dugo smo razgovarali i jako mi se svideo”, priznala je Alina, ali htela je da njena beba zna ko joj je otac.

Kajl je rekao da su mnoge žene kojima on pomaže, začele vantelesnom oplodnjom.

Odlučili se za prirodan put

Nakon što su se upoznali u Majamiju, odlučili su da idu tradicionalnim putem i začnu dete prirodnim putem.

Alina je rekla: "U početku sam bila nervozna, ali nakon što sam upoznala Kajla i razgovarala s njim neko vreme, osećala sam se vrlo prijatno i bilo je to pozitivno iskustvo. On je tako zabavan tip i dok nisam bila sigurna da ću ostati trudna, osećala sam se tako samouvereno s njim jer je tačno znao šta radi."

Alina je planirala da se porodi u Ukrajini, ali je bila prisiljena da odustane od toga jer je njeno dete rano došlo na svet.

Budući da je rođen 22. februara 2022. isplakala je suze sreće nesvesna užasa koji su se dogodili kad je Rusija započela bombardovanje, a zatim izvršila invaziju dva dana kasnije.

Alina je rekla: “Probudila sam se nakon porođaja i videla da mi je telefon prazan, bez ikakvih čestitki, pa sam pitala baku i ukratko mi je rekla da gube vezu. Imala sam pomešana osećanja, bila sam jako srećna, a opet toliko tužna jer nisam razumela u kolikoj su nevolji bili."

Stalno strahujući za sigurnost svoje porodice u Ukrajini, kaže kako joj je njena beba pomogla da se suoči s traumom koju je proživljavala.

"Nadam se da ću jednog dana otići u Ukrajinu s Dejvidom i biti sa svojom porodicom, ali za sada sam zahvalna Kajlu što mi je ostvario snove", rekla je, piše The Sun.

(Kurir.rs/ Net.hr)

Bonus video:

16:13

Trudnoća povećava rizik od stvaranja kamena u bubregu: Evo šta savetuju lekari

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track