SAZNAO SAM DA MI JE ŽENA NA ONLYFANSU I ZAKAZAO SAM S*KS! Slošilo mu se kad je shvatio da se PROSTITUIŠE: Usledila STRAŠNA OSVETA!
Foto: Profimedia

Priznala je sve

SAZNAO SAM DA MI JE ŽENA NA ONLYFANSU I ZAKAZAO SAM S*KS! Slošilo mu se kad je shvatio da se PROSTITUIŠE: Usledila STRAŠNA OSVETA!

Žena -

Neimenovani muškarac saznao da njegova supruga ima profil na OnlyFans-u kada je jedan njegov prijatelj naišao na njene fotografije.

On je tada rešio da napravi lažni profil i stupi u kontakt sa svojom ženom i tako je shvatio da se ona bavi klasičnom prostitucijom.

seks
foto: Profimedia, Ilustracija

Javio joj se pod pseudonimom D Rock i dogovorio sastanak u jednom hotelu. Kada se u dogovoreno vreme pojavio na vratima apartmana, nije mogao da sakrije bes kada je video da njegova žena otvara vrata u donjem vešu. Ona je takođe bila šokirana, a onda je usledio jako neprijatan razgovor.

- Šta ti radiš ovde? Ma o čemu to pričaš? Ne sastajem se sa klijentima. Zaustavi se, mogu sve da objasnim. Došla sam ovde da plešem. Znaš, hipoteka... - pokušavala je kroz suze da objasni situaciju.

Ipak, muškarac je situaciju snimao mobilnim telefonom i istakao da mu "ni na kraj pameti nije da padne na patetičnu priču kako se prodavala zbog svoje porodice".

Prostitucija
foto: Profimedia

Rekao joj je da pokupi sve stvari iz kuće, a kada je spomenula decu, odgovorio je:

- Posle svega se pitam da li su to uopšte moja deca.

(Kurir.rs/Mondo)

Bonus video:

04:39

SKANDAL! NAŠIM FUDBALERIMA NAMEŠTAJU SEKS AFERE Pauča: Boli me što smo takav narod koji PLJUJE svoje najveće sportiste SRAMOTA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja