PORODIČNE TAJNE ISPLIVAVAJU ZA SLAVSKOM TRPEZOM! Dolazak neočekivanog gosta poremetio SVE: Na Kustendorfu prikazan film Usekovanje
Foto: Promo

uskoro će i beogradska premijera

PORODIČNE TAJNE ISPLIVAVAJU ZA SLAVSKOM TRPEZOM! Dolazak neočekivanog gosta poremetio SVE: Na Kustendorfu prikazan film Usekovanje

Kultura -

U okviru programa "Novi autori" danas je na festivalu Kustendorf prikazan debitantski film "Usekovanje" Siniše Cvetića u produkciji Košutnjak filma.

Publika je veoma toplo prihvatila ovu potresnu porodičnu priču koja će beogradsku premijeru imati 7. febuara u Mts dvorani.

Siniša Cvetić
foto: Promo

Scenario je napisao David Jakovljević a u filmu igraju Pavle Mensur, Bojan Žirović, Aleksandra Balmazović, Marko Grabež, Anita Ognjanović i drugi.

Debitantski film reditelja Siniše Cvetića kroz niz dramskih zapleta upoznaje nas sa porodicom koja se priprema i obeležava krsnu slavu - Usekovanje glave Svetog Jovana Krstitelja.

Zoran, Siniša, David i Slobodan Terzić
Zoran, Siniša, David i Slobodan Terzićfoto: Promo

Sve članove porodice pratimo u jednom danu, u jednom stanu, za vreme slave, gde roditelji kriju od svog sina, ali i gostiju da se razvode i postepenim zahuktavanjem, kroz slavsku atmosferu i alkohol, kao i pojavu nenajavljenog gosta, dolazi do otkrivanja tih, ali i mnogih drugih porodičnih tajni.

Pavle Mensur i Marko Grabež
Pavle Mensur i Marko Grabežfoto: Promo

Kao “crnu ovcu“ porodice, u glavnoj roli gledaćemo Pavla Mensura, dok uloge njegovih roditelja tumače Bojan Žirović i Aleksandra Balmazović.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:00

LJILJANA BLAGOJEVIĆ OTKRILA O KOM UMETNIKU BI VOLELA DA SE NAPRAVI FILM I DA ONA GLUMI: Ovi ljudi to zaslužuju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track