Najnovije vesti

ŠTA MUŠKARCI MISLE KAD KAŽU DA JE ŽENA LOŠA U KREVETU: U JEDNOJ STVARI se svi slažu! Ovo POSEBNO ne vole!
Foto: Shutterstock

PROGOVORILI

ŠTA MUŠKARCI MISLE KAD KAŽU DA JE ŽENA LOŠA U KREVETU: U JEDNOJ STVARI se svi slažu! Ovo POSEBNO ne vole!

Žena

Koliko je neko dobar ili loš u krevetu - o tome bi se dalo raspravljati, jer ono što je nekome loše, drugome je fantastično - i obrnuto. Seks bi trebao da bude nešto što vezu između dvoje ljudi vodi na viši nivo intime i emocija, ali ne misle svi tako.

Pravi muškarac koji iskreno voli svoju ženu, nikada neće reći ni njoj, ni nekom drugom, da je ona loša u krevetu. Oni koji to rade zapravo više govore o sebi nego o njoj.

Ovo su neki od razloga zbog kojih neki muškarci seks mogu da smatraju nedovoljno kvalitetnim:

Seks
foto: Shuttertock

Ženina nesigurnost zbog fizičkog izgleda

Mnogim ženama je neprijatno da se skinu pred partnerom ili vode ljubav s upaljenim svetlima. To samo pokazuje da smatraju kako nisu dovoljno lepe i savršene, i toga se stide. To pak vodi niskom samopoštovanju, sramežljivosti i tome da zapravo u krevetu ne mogu da se opuste.

Niko nije savršen! Takav čovek jednostavno ne postoji. Svi mi imamo mane, i trebalo toga svi da budemo svesni i da prihvatamo, kako svoje, tako i tuđe nedostatke.

Muškarac koji iskreno i duboko voli ženu s kojom živi, voleće i sve njene mane. Zato, opustite se i dopustite svom partneru da upozna vaše telo do najsitnijih detalja. Skupite hrabrosti i obucite seksepilan komad donjeg veša. Osećaćete se samouverenije i privlačnije, a samim tim i opuštenije.

seks, par, ljubljenje
foto: Profimedia

Nedostatak intime i bliskosti

Biti blizak i intiman s partnerom ključ je svake kvalitetne veze. Seks je vrhunac toga. Neke žene znaju da uskraćivanjem intimnih trenutaka kažnjavaju svoje partnere ili ih ucenjuju time. To je sve samo ne dobro i pametno. Manipulacija bilo kog tipa, a posebno ovakvog, ne može se završiti dobro.

Postoje žene koje partneru uskraćuju bliskost nesvesno, posebno u dugim vezama. Usputni zagrljaj, poljubac, lepa reč bi trebalo da budu stvari koje se odvijaju svakog dana. Time pokazujete nekome da ga iskreno volite upravo takvog kakav je, a to pak vodi i boljem seksualnom životu.

Ženin sve zapušteniji izgled

To što ste dugo u vezi ne znači da morate sasvim da zapostavite svoj izgled. Normalno da nećete svaki dan da se našminkate odmah ujutru samo da bi partneru bile privlačnije, jer on vas voli i bez naslaga boje na licu. Ali, ponekad se treba malo više potruditi i rasplamsati strast kakva je bila na početku veze.

Seks, ljubav, sex
foto: Profimedia

Takođe, nemojte dozvoliti da po kući stalno idete, na primer, prljave i raščupane kose, u staroj trenerci, dlakavih nogu i sa sve većim brojem kilograma. Ako to dopustite, ne samo da ćete izgledati sve lošije, već ćete se tako i osećati, samopouzdanje će vam padati, a tada će se to odraziti i na vaš seksualni život.

Naravno da je takvih savršenih trenutaka malo, pa ih ne čekajte jer ćete i vi i vaš partner živeti gotovo u celibatu. Ne čekajte pogodno raspoloženje za seks kako bi do njega došlo, već se potrudite - ako niste u tom raspoloženju, to promenite.

Dodirujte se međusobno, masirajte, upalite pokoju sveću, pustite laganu, senzualnu muziku, sipajte vino, gledajte jedno drugom u oči... Upravljajte svojim vremenom i događajima onako kako vi želite. Ne čekajte da se nešto dogodi slučajno, pa tako ni seks!

Seks, Sex
foto: Profimedia

Neki muškarci su za portal revelist.com ispričali šta im smeta kod žena:

  • Ne sviđa mi se kada žena samo legne i raširi noge, i čeka da ja sve obavim. Nema mi ništa gore od toga.
  • Pasivnost mi je grozna, kada žena kao da nema pojma o sopstvenom telu i šta joj se sviđa. Ne mogu da opišem koliko je frustrirajuće kada žena s kojom ste u krevetu ne reaguje i kada ne mogu da dobijem povratnu informaciju da li je nešto dobro ili nije.
  • Ako žena glumi, to me skroz ohladi.
  • Mrzim kada proizvodi lažne zvukove tokom seksa, draže mi je da tiho stenje pa da je to iskreno, nego da lažno vrišti.
  • Nije nimalo prijatno kada vas upoređuje s bivšim dečkom. Meni lično ne smeta što je pre mene imala druge, ali ne želim o tome da razmišljam.
  • Smeta mi nedostatak komunikacije pre ili tokom seksa. Ako joj je nešto lepo ili nešto želi, voleo bih da mi to kaže.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI
04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja