ZABRANA PUŠENJA U ZATVORENOM: Evo kako da se na jednostavan način odviknete ove loše navike!
Foto: Promo

ZABRANA PUŠENJA U ZATVORENOM: Evo kako da se na jednostavan način odviknete ove loše navike!

Žena -

Zabrana pušenja u kafićima, restoranima i generalno bilo kom zatvorenom javnom prostoru je goruća tema ovih dana. Vlasnici ugostiteljskih objekata se bune, kažu da će im to značajno uticati na promet, a mi se pitamo kako olakšati pušačima.

I dok se mnogi pušači koji ni ne pomišljaju da ostave cigarete bune, ima i onih koji već uveliko razmišljaju o tome da ostave cigarete. U vezi sa tim što je apsolutno jasno da ovo nije ni malo jednostavan proces. Ili makar može da ne bude. Ali može i da bude jednostavan.

Verujemo da ste sumnjičavi ako ste do sada isprobavali nešto protiv pušenja, a i dalje ste pušač. Ali nemojte biti. Oni koji su ovo probali su ODUŠEVLJENI – magneti protiv pušenja!

Hangar.rs
foto: Promo

Kako vam pomaže?

On se stavlja na uvo i stimuliše određene tačke, a to izazva oslobađanje endorfina, a endorfini se takođe oslobađaju i prilikom udisanja nikotina. Tako proizvodnja endorfina postaje zamena za nikotin i postepeno se gubi potreba za cigaretama. Ovo je jedna od retkih stvari za koju bivši pušači kažu da daje rezultate što se tiče odvikavanja od cigareta.

***Sada se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može kupiti po SUPER CENI!***

Važno je da se stavi na tačno onu tačku koja je označena na kartončiću na kom se dobija u pakovanju. Nosi se prva 2-3 puta po 2-3 sata dok se ne naviknete, a onda postepeno povećavate vreme nošenja.

***Sada se OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 može kupiti po SUPER CENI!***

OPREZ: Magnete ne smeju koristiti osobe sa ugrađenim pejsmejkerom, defibrilatorima, insulinskim pumpama ili drugim elektronskim medicinskim uređajima. Držite magnete dalje od kompjuterskih diskova, audio/video traka i kreditnih kartica.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track