OTIŠLA U PENZIJU SA SAMO 24 GODINE! Ima sponzora koji joj sve plaća: Svi muškarci LAŽU, zato izaberi onog sa najviše PARA! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

sve je jasno

OTIŠLA U PENZIJU SA SAMO 24 GODINE! Ima sponzora koji joj sve plaća: Svi muškarci LAŽU, zato izaberi onog sa najviše PARA! (VIDEO)

Žena -

Semi, koja se penzionisala sa samo 24 godine, priznala je da je ima predivan život i da nema potrebe da radi. Naime, ona je u vezi sa starijim muškarcem, koji dobro zarađuje i pruža joj sve što joj je potrebno.

Mnogi je nazivaju sponzorušom, ali ona na to ne obraća pažnju već na svojim društvenim mrežama pokazuje raskoš i odmarališta u kojima se nalazi.

@_semie I can’t see im blind or whatever SZA said #foryoupage #fyp ♬ original sound - Ken

Čak je objavila i video na kojem joj njen stariji muškarac daje hrpu novca. Ovaj je video zaprepastio ljude na društvenim mrežama koji su u komentaru pisali da je Semi sponzoruša, a ona je jednostavno priznala da je upravo to.

Kaže i kako se ne seća kad je ona zadnji put nešto u svome životu platila jer sve njene troškove pokriva njen sponzor odnosno "sugar daddy".

Osvrnula se i na žene koje rade kako bi zaradile svoj novac pa je rekla da one nisu ništa posebno, da se previše cene i da je njoj u životu lepše nego bilo kojoj od njih.

Takođe, tvrdi i kako su svi muškarci lažljivci pa kad već biramo nekog s kime ćemo biti u vezi, treba da odaberemo onog koji ima najviše para, prenosi 24sata.hr.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:46

Glumica o tome kako su je komšije zafrkavale jer nije znala da se bavi poljoprivredom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track