AKO MU SE SVIĐATE, RADIĆE OVE TRI STVARI: Otkrio kako se muškarci ponašaju ako su ZAINTERESOVANI i devojke su TOTALNO RAZOČARANE
Foto: Printscreen Tiktok

IZAZVAO HAOS

AKO MU SE SVIĐATE, RADIĆE OVE TRI STVARI: Otkrio kako se muškarci ponašaju ako su ZAINTERESOVANI i devojke su TOTALNO RAZOČARANE

Žena -

Stručnjak za veze iz Velike Britanije, Bendžamin Deli, kog na TikToku prati više od 1,2 miliona ljudi, često deli snimke u kojima iznosi svoje stavove o romantičnim odnosima. U poslednjem videu govorio je o tome kako se može znati da li je muškarac zainteresovan.

Prema njegovim rečima, postoje tri stvari koje će muškarac učiniti ako mu se neko sviđa. U videu koji je pregledalo više od 76 hiljada korisnika opisao je koje su to tri radnje, ali objasnio je i na koji način se može spoznati da muškarac nije zainteresovan.

"Ako se sviđaš nekom tipu, on će ti to pokazati delima. Zvaće te, slaće ti poruke i planiraće izlaske s tobom. Ako nije zainteresovan, osećaćeš se zbunjeno sve vreme. Sasvim je jednostavno", ispričao je Deli i izazvao gomilu reakcija.

"Upravo sam shvatila da nijedan nije bio zainteresovan", "Ovo me dotuklo, ali moraću da prihvatim da je tako", "Moj čini sve tri stvari, a ja sam opet zbunjena", "Jedan je činio sve ovo, a onda je odjednom nestao", "100 posto tačno", samo su neki od komentara ispod objave.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:21

ŠTA BI ON DRUGO MOGAO?! Milica Todorović se obratila bivšem dečku Petru Strugaru i to u emisiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track