VERENIK MOJE NAJBOLJE DRUGARICE MI JE PRED VENČANJE PRIZNAO DA ME VOLI! Ona je trudna, a on želi mene, evo kako mi je saopštio
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

VERENIK MOJE NAJBOLJE DRUGARICE MI JE PRED VENČANJE PRIZNAO DA ME VOLI! Ona je trudna, a on želi mene, evo kako mi je saopštio

Žena -

Deveruša koja je želela da ostane anonimna bila je šokirana nakon što joj je verenik najbolje prijateljice priznao ljubav - samo nekoliko dana pre njihovog venčanja.

Ona je ispričala svoju priču u podcastu Girls Overheard, gde je rekla da nikada nije rekla svojoj prijateljici i da je to najveća tajna koju je ikada morala da čuva.

par, ljubav, veza
foto: Profimedia

- Budući muž moje prijateljice poslao mi je gomilu poruka nakon što je uzeo moj broj sa njenog telefona. Izjavio mi je ljubav i rekao da se tako oseća mesecima. Ono što je napisao u porukama je nešto najlepše što mi je iko ikada rekao, iako je očigledno krajnje neprimereno. Mesecima me je voleo izdaleka i nije znao šta da radi povodom toga.

Bilo je to dva dana pre njegovog venčanja sa mojom prijateljicom, na kome sam ja bila deveruša. Morala sam da stojim tamo dok su razmenjivali zavete. Kada su pitali da li se neko protivi, vrisnula mi je savest, ali jednostavno nisam mogla ništa da kažem, pogotovo nakon što su svima na svadbi rekli da čekaju dete - rekla je ona.

venčanje, svadba, par, brak
foto: Profimedia

Korisnici društvenih mreža imali su različite reakcije nakon priznanja deveruše, a mnogi od njih imali su različita mišljenja.

- Zašto nisi rekao svom prijatelju? To bi je spasilo od mnogih budućih povreda - rekla je jedna žena u komentaru.

- Uradili ste pravu stvar, sve prođe - i godinama kasnije biće srećni zajedno - pisalo je u drugom komentaru, piše The Sun.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

00:34

Nikola Rađen i Milica Ristić stigli na venčanje

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track