"MUŽ NEĆE NI DA PRIĐE BEBI, OČAJNA SAM": Suprug je OPTUŽUJE kako je SAMO ona htela dete, a zbog ovoga naročito BESNI!
Foto: Profimedia

nakon što su dobili dete, sve je krenulo nizbrdo

"MUŽ NEĆE NI DA PRIĐE BEBI, OČAJNA SAM": Suprug je OPTUŽUJE kako je SAMO ona htela dete, a zbog ovoga naročito BESNI!

Žena -

Uglavnom je sve skoro pa idealno dok ne dođe beba. Partneri se trude, šetaju, provode vreme zajedno i kada dođe ta sreća koju mnogi priželjkuju, onda očekujete da bude još lepše, ali i teže. Ipak, ono što niko ne može a da ne zameri je kada se jedna strana ne trudi uopšte ili dovoljno oko svog deteta. To je ono što smeta mnogim ženama i to sa razlogom. Jedna mama trenutno ima baš takvo iskustvo sa suprugom i izuzetno mu zamera što se ne trudi oko njihovog sina.

bebe, beba
foto: Shuttrestock

Koliko se malo moj partner trudi oko naše bebe, počinjem da mu zameram. Ja imam 28, a on 30. Zajedno smo tri godine, ali otkako nam je sin stigao, videla sam njegovu sebičnu i lenju stranu. Pokušala sam razgovarati s njim, ali nije se promenio. Najviše čemu se mogu nadati je da će se igrati s našim sinom 20 minuta, ali mu ubrzo postane dosadno. Ne menja pelene, ne daje našem dečaku mleko niti pomaže pri kupanju. Samo daje komentare poput: "Pa, htela si dete." Moj sin napreduje, ali nisam sigurna da je ovo najsrećniji život za njega. Često besni kada god zatražim neku pomoć, ali sam tako ljuta na njega. Razmišljam da li da se preselim - pita ona savetnicu.

Razvod, Svađa, Roditelji
foto: Profimedia

- Trudnoća i briga o malom detetu mogu biti stresno razdoblje i mnoge odnose stavlja pod pritisak. Rane faze majčinstva uvek su iscrpljujuće. Ne čudi me što se osećaš ogorčeno. Imati decu može rastegnuti vezu do tačke pucanja, jer oboje unosite način na koji biste bili roditelj u jednu ideju. Ako tata vašeg partnera nije radio ništa kad je bio mlad, pitam se oponaša li ga. Nije izgovor, ali može biti objašnjenje. Dajte mu vremena nasamo sa bebom kako biste im pomogli da se zbliže i izgrade odnos - napisala joj je ona.

(Kurir.rs/ Republika)

Bonus video:

00:57

NATAŠA BEKVALAC ĆE IMATI 4. BRAK, A EVO I ŠTA JOŠ MOŽE DA OČEKUJE! Jovana Jeremić: Plaše se mojih predviđanja JER SAM VEŠTICA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track