PAR USVOJIO ŠESTOGODIŠNJU NATALIJU, A NISU SLUTILI DA JE ONA ODRASLA ŽENA: Bili ŽRTVE, a optuženi su za zlostavljanje deteta!
Foto: Printscreen/Youtube/Inside Edition

nije im bilo lako

PAR USVOJIO ŠESTOGODIŠNJU NATALIJU, A NISU SLUTILI DA JE ONA ODRASLA ŽENA: Bili ŽRTVE, a optuženi su za zlostavljanje deteta!

Žena -

Par je usvojio dete 2010, misleći da će postati veća porodica. To bi bilo ostvarenje sna za oboje, ali se brzo pretvorilo u nešto što možemo da vidimo samo u filmovima.

devojčica žena
foto: Printscreen/Youtube/Inside Edition

Par sa Floride uzeo je dete 2010. Kristin i Majkl Barnets usvojili su Nataliju kada je imala samo šest godina. Dete je bilo pod staranjem različitih hraniteljskih porodica pre nego što je konačno pronašla porodicu. Natalija pati od jednog stanja koje doprinosi niskom rastu koji je čini manjom od njenih godina. Barnetovi to nisu shvatili kao problem i nastavili su da obezbeđuju njene potrebe i integrisali je u svoju petočlanu porodicu.

Sve se promenilo, međutim, kada je Kristin pokušala da okupa Nataliju. Ubrzo nakon što je počela, izašla je iz kupatila i povukla muža u stranu. Tada je sa užasom objasnila da Natalija možda ne govori celu istinu. Ima osobine koje imaju samo devojke koje su prošle kroz pubertet. Shvatili su da je starija nego što je pričala.

devojčica žena
foto: Printscreen/Youtube/Inside Edition

- Natalija je bila žena. Imala je menstruaciju. Imala je zube odraslog čoveka. Nikada nije porasla ni jedan centimetar, što bi se desilo čak i sa detetom niskog rasta - rekli su Barnetovi, a prenosi Bi-Bi-Si. Priča se od tog trenutka samo pogoršala.

Barnetovi su tada tvrdili da je Natalija planirala da ubije njihovu porodicu. U jednom trenutku, Majkl je rekao da je Natalija navodno pokušala da otruje Kristin. Par je takođe rekao da je Natalija planirala da izbode nožem celu porodicu u snu. Priča je tada dobijala jedan drastičan obrt za drugim.

devojčica žena
foto: Printscreen/Youtube/Inside Edition

Barnetovi su odbili da veruju da je imala šest godina kada su je primili. Dve godine nakon njenog usvajanja, par je izneo slučaj na sud i zatražio od njih da promene Natalijin datum rođenja sa 2003. na 1989.

Kristin je tvrdila da bi Natalijini testovi kostiju mogli da dokažu da je mogla da ima oko 14 godina još 2010. godine. Zatim su je naterali da živi sama godinu dana u nameštenom i plaćenom stanu. Godine 2014. Natalija je rekla policiji da je napuštena. Porodica se preselila na sever u Kanadu da započne svoj život iznova bez Natalije. Par se potom razveo ubrzo nakon toga. Natalija je negirala sve ove optužbe kada je došla kod dr Fila. Rekla je da, dok je vraćena u sirotište nakon što je slučajno povredila drugo dete, nije imala nameru da povredi Barnetove. Smatrala ih je „savršenom porodicom“ za nju.

Par je optužen za dve tačke za krivična dela zanemarivanja, gde je sudija okruga Tippecanoe izdao naloge za njihovo hapšenje. Barnetovi su tvrdili da su bili žrtve u ovom slučaju. Terens Kinard, Majklov advokat, rekao je da je par žrtva prevare. Bolnički kartoni iz 2010. pokazuju da je imala otprilike 8 godina. Natalija trenutno živi sa Antvonom i Sintijom Mans. Par veruje da je imala 16 godina kada su je usvojili.

(Kurir.rs/Najžena)

Bonus video:

01:03

PRESELA JOJ DOMOVNICA Deka Veršegi o kome bruji Srbija u studiju Kurir TV.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track