NAJBOGATIJA INDIJKA IMA 169 AUTOMOBILA I TORBE OD 350.000 €: Za nju radi 600 ljudi, a za decu važe STROGA PRAVILA (VIDEO)
Foto: Sajjad HUSSAIN / AFP / Profimedia

NEVEROVATAN LUKSUZ

NAJBOGATIJA INDIJKA IMA 169 AUTOMOBILA I TORBE OD 350.000 €: Za nju radi 600 ljudi, a za decu važe STROGA PRAVILA (VIDEO)

Žena -

Mukeš Ambani je najbogatiji čovek u Indiji, a njegova supruga Nita Ambani je najbogatija žena u Indiji. Nita je poznata po svom raskošnom načinu života.

Nita nosi Hermesovu torbicu vrednu 350 hiljada evra. Jednom prilikom naručila je 25 hiljada komada zlatnog posuđa. Ima garažu za 169 automobila i 600 članova osoblja.

Nita Ambani
foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Ona je supruga predsednika najvrednije indijske firme Relliance Industries. Njihovo bogatstvo iznosi 83 milijarde evra. Oni su jedna od najbogatijih porodica na svijetu, žive u rezidenciji zvanoj Antilia u Mumbaiju. Radi se o neboderu od 27 spratova koji dolazi sa sadržajima poput bioskopa, unutrašnje garaže, spa prostora i zdravstvenog centra, gde se porodica opušta pod tušem veštačkog snega.

Antilia takođe ima hram i plesnu dvoranu te jednu sobu posvećenu u potpunosti automobilima. Ambani je jednom prilikom svom mužu poklonila luksuzni Majbah 62, dok je njen suprug njoj pokloni mlazni avion Airbus A319 vredan 60 miliona evra.

Porodica Ambani zapošljava neverovatnih 600 ljudi, uključujući kuvare, čistače, konobare i instruktore fitnesa. Čuva ih sigurnosni tim koji ima svoje stambene prostorije.

Bogata porodica ima dva sina i kćerku. Nita insistira na skromnom odgoju pa tako njena deca dobijaju ograničeni džeparac i voze se javnim prevozom. Takođe se pridržavaju policijskog časa.

Nita Ambani
foto: SOPA Images / Sipa Press / Profimedia

Sama Ambani živi bez ograničenja. Često je nazivaju indijskom korporativnom prvom damom. Nita je takođe učiteljica i dizajnerka enterijera. Voli da nosi tradicionalnu i ležernu odeću i ima sklonost ka skupim torbicama.

Često je uoče kako nosi Kartijer, Bulgari i Čuči. Kad Nita nešto želi, ona to i dobije. Velikodušna je kada se radi o darivanjima. Osnovala je školu i bolnicu u Mumbaiju, a ona i muž donirali su 68 miliona evra za pomoć u pandemiji.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

00:14

Dara Bubamara na Mikonosu dominira i troši bogatstvo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track