DEČKO MI JE TRAŽIO 200.000 DINARA, A JA SAM DIGLA KREDIT DA MU DAM: Sad se baškari u Egiptu, a s njim je i ONA! "Šta da radim?!"
Foto: Profimedia

NEVEROVATNO

DEČKO MI JE TRAŽIO 200.000 DINARA, A JA SAM DIGLA KREDIT DA MU DAM: Sad se baškari u Egiptu, a s njim je i ONA! "Šta da radim?!"

Žena -

Na društvenim mrežama, posebno na Tviteru, ljudi često dele svoja negativna emotivna iskustva s partnerima. Tako je jedna devojka na pomenutoj društvenoj mreži javno iznela svoju priču, koja je toliko neobična, da neki čak ne veruju da je realna.

Prema njenim rečima, dečko, s kojim je u vezi već dve godine, tražio joj je novac na zajam, a onda otišao na putovanje.

"Dečko mi je tražio 200.000 dinara na zajam pre 4 meseca, pa sam digla mikro kredit da mu dam. Rekao je da je to za našu budućnost. Ne javlja mi se već 7 dana jer je u Egiptu i kaže slab mu je signal, a takođe vidim da je tamo i njegova bivša. Ne znam šta da radim ili samo umišljam", napisala je devojka, koja je potom dodala da se simptomatična situacija dogodila i za Dan zaljubljenih, kada joj je takođe tražio novac na zajam.

"Takođe je za Dan zaljubljenih tražio pare da dođe da me vidi jer živi na dva sata od mene i nije imao za gorivo. Ja sam mu dala, ali nije došao jer je dobio temperaturu taj dan."

Ispod njenih objava usledila je gomila komentara. I dok su se neki šalili na njen račun, pojedinci u njenu priču nisu poverovali.

"Bgm ja podržavam šta je 200.000 ako ga voliš iskreno", "Kaži koji su hotel možda ih sretnem, pa čisto da ga pljunem u tvoje ime", "da li si ti normalna žena", "Ukoliko je ovo istina, mnogo si glupa", samo su neke u moru reakcija, a našlo se i pitanje "Je l' loš trol", na šta je devojka odgovorila "Nije Trol, Marko se zove."

Iako do kraja, bar na osnovu komentara, nije moguće zaključiti da li se ova priča zaista dogodila, komentari ne prestaju da se nižu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track