IDEALNA DESTINACIJA ZA PORODIČNO PUTOVANJE: Kupanje na lepoj plaži, obilasci drevnih spomenika kulturi i nezaobilazni šoping
Foto: Promo

IDEALNA DESTINACIJA ZA PORODIČNO PUTOVANJE: Kupanje na lepoj plaži, obilasci drevnih spomenika kulturi i nezaobilazni šoping

Žena -

Zahvaljujući mirnoj atmosferi, lepim peščanim plažama i prijatnoj mediteranskoj klimi, Side jeste idealna destinacija za porodična putovanja. Na svega sat vremena vožnje od antalijskog aerodroma, ovaj grad predstavlja jedno od značajnih letovališta na južnom Mediteranu Turske. Side, što na grčkom znači nar, vekovima je bio prepoznatljiv kao jedan od važnijih trgovinskih centara na Mediteranu, gde su se mešale umetnosti iz doba Aleksandra Velikog, Rimskog carstva i Stare Grčke.

Dream World Resort 5* nalazi se u mestu Evrenseki, oko 6km od centra Sidea, oko 65km od centra Antalije i oko 60km od aerodroma Antalija.

1A Travel
foto: Promo

Hotel je otvoren 2013. godine i ima 241 sobu (standardne i family). Položaj hotela omogućava jednostavan dolazak do starog grada u Sideu, jer se preko puta hotela nalazi stanica popularnih dolmuša koji voze do više različitih lokacija u okolini. Predstavlja odličan izbor porodica sa decom. Za decu tu je mini club, odvojeni bazen za decu, dečiji restoran i dečiji meni. Postoji i usluga čuvanja dece, koja se može dobiti uz dodatnu doplatu.

1A Travel
foto: Promo

Dream World Resort 5* poseduje glavni restoran, à la carte restorane, barove – lobby bar (plaća se od 24:00h – 10:00h), bar na plaži, bar na bazenu, diskoteku i poslastičarnicu. Ima svoju peščanu plažu, udaljenu 750m od hotela. Ležaljke, suncobrani i peškiri su besplatni na plaži i oko bazena. Za dolazak do plaže, gostima je na raspolaganju shuttle bus nekoliko puta u toku dana.

Sve sobe u hotelu imaju klima uređaj, kupatilo sa tušem, terasu/balkon, LCD TV sa satelitskim i muzičkim kanalima, telefon, mini bar (dnevno se dopunjuje vodom i mineralnom vodom), fen i Wi-Fi.

1A Travel
foto: Promo

Standard sobe veličine 25m² sastoji se iz jedne prostorije sa francuskim ležajem i pomoćnim krevetom. Kapacitet max 2+1. Standard 2 sobe namenjene su isključivo porodicama sa dvoje dece. Agencija raspolaže sa ograničenim brojem ovih soba. Standard Child Friendly sobe, veličine 25m², sastoji se iz jedne prostorije sa francuskim ležajem, jednim singl krevetom i pomoćnim krevetom. Family dublex sobe veličine 40m² sastoji se iz dve sobe od kojih je jedna na spratu sa jednim kupatilom. Usluge za koje je potrebno izdvojiti dodatan novac jesu: sef, room service, telefon i ostalo van koncepta.

Usluga je All inclusive – doručak, kasni i rani doručak, ručak, večera (samoposluživanja sa izborom više jela prema hotelskim pravilima), ponoćna čorba, užine, sladoled, kafa i kolači, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Jednom u toku boravka večera u à la carte restoranima (uz prethodnu rezervaciju). Dodatno se plaćaju uvozna pića, sokovi od svežeg voća, à la carte restorani (osim jednom u toku boravka) i ostalo van koncepta. Pića se plaćaju posle ponoći.

1A Travel
foto: Promo

Dream World Resort 5* poseduje servis za pranje veša, različite prodavnice, doktor (na poziv). Ove usluge nisu uključene u koncept all inclusive, pa je za njih prema potrebi, potrebno doplatiti neki određeni iznos.

Hotel ima otvoreni bazen sa 3 tobogana, dečiji bazen, zatvoreni bazen (koji se greje se tokom zime), teretana, dnevne i večernje animacije (6 dana nedeljno), odbojka na plaži, stoni tenis, diskoteka, jutarnja gimnastika, yoga, pikado, Wi-Fi internet (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika). Uz doplatu, tu su i brojni drugi sadržaji za razonodu poput internet café-a, motorizovanih i nemotorizovanih vodenih sportova, škole ronjenja, iznajmljivanja računara i slično.

1A Travel
foto: Promo

U ponudi se nalaze i druga mesta na obali Antalije, ali i puno dobrih hotela u regiji Bodruma . Ukoliko ste ipak ljubitelj nešto suvlje i toplije klime, očekuju vas odlične ponude za Tunis i Egipat . Za one koji leto žele da provedu na nešto drugačiji način, ali ipak uz more, predlažemo da pogledate našu ponudu za Maltu , destinaciju koja je idealna da povežete letovanje i obilaske kulturno istorijskih spomenika, boravak na lokalitetima gde su snimane scene čuvene serije Igra prestola i gastronomsko putovanje kroz turbulentne prošle dane koje je Malta preživela.

Za sve dodatne informacije, na raspolaganju vam je naš call centar 011 655 78 00, a ako ste odlučili koju destinaciju želite da posetite i odabrali hotel i datum putovanja, za par minuta možete i sami, iz svog doma, uraditi online rezervaciju .

1A Travel
foto: Promo

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track