"MUŽUUU! GDE MI JE MUŽ?!" Anđela Jovanović tražila Dudaša po salašu, vikala NA SAV GLAS: Gosti se okupili, pa ovako reagovali
Foto: Instagram

PREDIVNO RASPOLOŽENJE

"MUŽUUU! GDE MI JE MUŽ?!" Anđela Jovanović tražila Dudaša po salašu, vikala NA SAV GLAS: Gosti se okupili, pa ovako reagovali

Pop kultura -

Glumica Anđela Jovanović i atletičar Mihail Dudaš juče su se venčali na velikom salašu u Krčedinu, a na osnovu snimaka koji kruže društvenim mrežama, svadba je bila za pamćenje.

Mladenci su bili izuzetno veselo raspoloženi, kao i zvanice, a da je mlada bila potpuno opuštena među svojim prijateljima i rodbinom dokaz je simpatičan snimak koji je podelila, a na kom doziva svog muža.

00:15

Anđela Jovanović doziva muža na venčanj

- Mužuuu! Gde mi je muž, zovite ga - vikala je Anđela nasred salaša, dok su se gosti smejali.

Anđela i Mihail su u krugu najbližih jedno drugom izgovorili sudbonosno "da". Veseli mladenci cele noći nisu prestajali da igraju, pa je lepa glumica u jednom momentu odigrala i trbušni ples, ali i balet sa svojim ocem, proslavljenim glumcem Gagijem Jovanovićem.

Anđela Jovanović
foto: Instagram

Građansko venčanje i svadba bili su u prirodi, među zelenilom, pored Dunava, a iako su mladenci venčanje držali u tajnosti, zahvaljujući Instagram objavama njihovih zvanica, mogli smo da zavirimo u bajkovit ambijent, ali i da vidimo pojedite detalje.

Anđela jovanović, Gagi Jovanović
foto: Printscreen Instagram

Mlada je blistala u beloj dugoj korset venčanici s dubokim šlicem, dugim velom i ogromnim bidermajerom od raznobojnog cveća, dok je mladoženja nosio crno odelo i belu košulju, a posebno je zanimljiv detalj koji je nosio na glavi u vidu venca.

Anđela Jovanović, Mihail Dudaš
foto: Printscreen Instagram

Mladenci su pažljivo isplanirali svaki detalj, dekoracija je bila minimalistička i s ukusom, a tu je bio i persijski tepih i buketi poljskog cveća na stolu za ručavanje.

Sudeći po objavama na Instagramu, Anđela je svom prezimenu dodala suprugovo, te se sada preziva Jovanović Dudaš.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

00:15

Gagi Jovanović igra balet na svadbi svoje ćerke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track