PIJAN ULETEO U POGREŠAN STAN, PA SPAVAO SA KOMŠINICOM: Ona mislila da je to njen MUŽ, a onda je usledio KARAMBOL!
Foto: Shutterstock

završio na sudu

PIJAN ULETEO U POGREŠAN STAN, PA SPAVAO SA KOMŠINICOM: Ona mislila da je to njen MUŽ, a onda je usledio KARAMBOL!

Žena -

Nesvakidašnji slučaj stiže iz Nemačke, tačnije sa suda u gradu Vurzburgu. Sve se odvilo u maju prošle godine, kada je jedna žena pozvala svog poznanika da nakon noćnog pijančenja prespava kod nje u stanu, a ponudila mu je i seks, piše Fenix.

- Da ovo idete prodati nekome kao scenario filma, odbili bi ga i rekli da je to nemoguće - tako je viši javni tužilac sažeo slučaj.

A priča kreće ovako, 48-godišnjak Marko otišao je da poseti svoju 62-godišnju prijateljicu Sandru S. u Vurzburg. Pre toga je otišao u provod. Ona mu je poslala SMS: 'Ključ ti je iznad sandučića, dođi kad poželiš'.

kafić, bar, provod, žurka, koktel
foto: Shutterstock/Pressmaster

I došao je. S 1,8 promila alkohola u krvi. Ušao je u pogrešan stan, kod komšije. Bilo je kasno u noć i sva su svetla bila ugašena i muškarac je na kraju otišao u krevet s drugom ženom, 33-godišnjom komšinicom.

Žena koja je u tom trenutku ležala u krevetu mislila je da joj je stigao muž i njih su dvoje spavali zajedno - on misleći da je ona njegova poznanica, a ona da je on njen muž. Grešku su uočili tek kad je muškarac ženu oslovio sa 'Sandra'.

Stajao je go ispred mene, noćna mora

- Odmah sam ga odgurnula i upalila svetlo. Stajao je go ispred mene. To je bila moja noćna mora - rekla je žena na sudu, piše nemački Bild. Zatim je vrisnula upomoć. Njen suprug je dojurio i pretukao čoveka uz pomoć svojih prijatelja.

seks
foto: Profimedia

Slučaj protiv muškarca koji je spavao s krivom ženom obustavljen je na sudu u ponedeljak i on mora platiti 2400 evra odštete iako je i on žrtva u celoj priči jer su ga pretukli suprug žene s kojom je spavao i njegovi prijatelji.

(Kurir.rs/24sata.hr)

Bonus video:

06:41

GLEDAO SAM SEKS, IZABRAO BIH ANĐELU ZA SEBE BEZ DVOUMLJENJA! Moka ostavio voditeljku bez teksta: ODVALIO BIH NJENE RODITELJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja