BAKA (96) CEO ŽIVOT NOSILA MARAMU: Razlika između vrata i lica je ŠOKANTNA! Ovako izgleda koža koja NIKAD nije bila izložena suncu
Foto: Instagram/dr_zlata

NEVEROVATNO

BAKA (96) CEO ŽIVOT NOSILA MARAMU: Razlika između vrata i lica je ŠOKANTNA! Ovako izgleda koža koja NIKAD nije bila izložena suncu

Žena -

Dr Zlata Popović Čkonjović je plastični, rekonstruktivni i estetski hirurg, a na društvenim mrežama je aktivna i sa ljudima deli neke mudrosti sa kojima nismo upoznati.

Ona je objavila snimak svoje bake koja ima 96 godina i pokazala kako izgleda negovana koža koja nikad nije izlagana suncu. Na snimku se vide lice i vrat njene bake, te se jasno može uporediti kako izgleda koža koja nikada nije izložena suncu i one koja se redovno nalazila na udaru UV zračenja.

- Da li vam je lepša preplanula ili zdrava i mlada koža? Flekice, pigmentacije, bore se nisu pojavile tek tako… Mi smo krive jer su se pojavile, jer je baš ono ulje za sunčanje što nam je dala drugarica, efikasno za brzo tamnjenje (čitaj - za brzo starenje kože) - napisala je u svojoj objavi dr Zlata i dodala:

- Sunce nije kao što je bilo nekad, zapamtite! I ne kažem da se ne izlažete suncu, SPF je obavezan, posebno obratite pažnju da štiti od svih UV zraka. Naočare sa UV protekcijom, šešir kad god je moguće i nikako se ne izglagati suncu u periodu od 10 do 17 časova. Ako već morate, onda koristite svu zaštitu!

(Kurir.rs/ Blic žena)

Bonus video:

02:56

HOROR U DOMU ZA STARE NA PETLOVOM BRDU! Advokat Ana Selak razjasnila ko će odgovarati za smrt bake Z.P. i kolika kazna im PRETI!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track